Özdilek

Kültür/Sanat

Şekerpınar’da polis- Hırsız Kovalamacası

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Sabıkalı iki hırsız zanlısının, hırsızlık niyetini Çayırova Polisi bozdu…

   *** Bölgemizde bir çok hırsızlık olayına karıştığı ifade edilen iki hırsız zanlısının son hırsızlık niyetini Çayırova Polisi bozdu. Gebze’den bir araçla bölgemize gelen iki şahıs Şekerpınar yolunda park halindeki bir araçtan çaldıkları çanta ile birlikte kaçmak isterken polisi görüp heyecana kapılınca kaza geçirdiler. Kaza üzerine şahsın birisi yakalanırken diğeri ise aranıyor.

 

   Çayırova Polisi geçtiğimiz Cuma günü, bölgemize Gebze tarafından gelip park etmiş bir araçtan para dolu çanta çalan iki hırsız zanlısının peşine düştü. Cuma günü öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Gebze’den bölgemize 41 TB 958 plakalı Ford marka otomobil ile gelen Volkan M. (20) ile Turgay G. (20) isimli sabıkalı hırsız zanlıları, GOSB-Şekerpınar Bağlantı yolu üzerinde bir çiçekçi dükkanı önünde park edilmiş vaziyette C.S. (52) isimli şahsa ait aracın camını kırarak içinde bir miktar yabancı ve Türk parası bulunan çantayı alıp kaçtılar.

POLİSTEN KAÇARKEN KAZA YAPTILAR

Durumun polise bildirilmesi üzerine polis harekete geçince, iki hırsız zanlısının bindiği otomobil aşırı hızdan dolayı Şekerpınar, Çayırova Kaymakamlığı yanındaki kavşakta kontrolü kaybederek yol kenarındaki kaldırıma çarptılar. Kaza sonucu duran araçtan Volkan M., kıskıvrak polis tarafından yakalanırken, diğer zanlı ise Turgay G. İse yayan olarak kaçarak kayıplara karıştı. Polis olayla ilgili soruşturmasını devam ettirirken, polis gerekli incelemenin ardından çalınan çantayı sahibine teslim etti.

 (Yılmaz IŞIK-ŞEKERPINAR)

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat