Özdilek

Kültür/Sanat

Şeker ,ulaşım konusunda başarısız olduk

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AKP İzmit İlçe Teşkilatı’nı ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Şeker, ulaşım konusunda istedikleri çalışmayı yapamadıklarını,başarısız olduklarını söyledi.

AKP Milletvekili İlyas Şeker, önceki gün AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerini parti binasında ziyaret etti. Ekim ayında meclis açılacak diyen AKP Milletvekili İlyas Şeker, “Ankara’da yeni ev açıyoruz. Buradaki ev olduğu gibi kalacak. Bu hafta sonu itibariyle Ankara’ya yerleşeceğiz. Parti içerisinde kongreler başlatıldı. Üye listeleri askıya çıktı. Delege seçimleri 1-16 Ekim tarihleri arasında yapılmış olacak. Teşkilatlarımız bu kongrelerden güçlenmiş olarak çıkacak” dedi

Ulaşım Kooperatiflerle Çözülür.
Gündemdeki konularla ilgili bilgi veren Şeker, ulaşım konusunda bazı itiraflarda bulundu. Şeker’in açıklaması şöyle “Yapılan anketlerde en zayıf nokta ulaşım görülüyor. Başarısız olduğumuz nokta orası çıkıyor. Bunun sıkıntılarını bilmek gerekiyor. Daha önce gelişi güzel yön verilmiş. Bazı hatlardan dolayı yargı süreci yaşandı. Vatandaşın rızasını almadan çalışma yapılamıyor. Mahkeme tarafından alınan kararlar bozuldu. Toplu taşım araçlarını büyütülmesi gerekiyor. Araç sayısı azalması için otobüslerin şehre girmesi gerekiyor. Kooperatifler tek çatı altında toplanmalı. Ulaşım ancak bu şekilde çözülebilir.

Otopark Ücretleri Yüksek Tutulmalı
Bu hatlar içerisinde araç sokulduğu zaman gerilim yaşandı. Kooperatiflerle birlikte çalışma yapılıyor. Bütün kooperatifler şirket bünyesinde birleşiyor. Bu sayede gereken hatlar belirlenecek ve UKOME ile uygulanacak. Kent Kart sayesinde bütün paralar bankada toplanıyor. Gereken protokoller imzalandı. Paralı biniş birkaç ay içerisinde bitecek. Kent içerisinde otopark ücretleri çok yüksek olmalı. Ancak bu şekilde park önlenebilir. Caydırıcı olur. Eskiden bunu savunuyordum, yine savunuyorum. Otoparklar var. Belediyenin ücretsiz otoparkı var. Şehir içinin trafiğe kapanması yönünde esnafla görüşüldü. İleri görmeyen esnaf duruma karşı çıkıyor. Bugün bakıldığında kafe türü haline gelmektedir. İlerleyen dönemde trafiğe kapatılmasının ne kadar önemli olduğu görülecektir. Alternatif ulaşım yeri sağlanmalıdır”.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat