Özdilek

Turizm

Şeker, dadaşlarla buluştu

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker, Darıca Belediyesi’nin düzenlediği 4. Geleneksel Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Festivali kapsamında Erzurumlular Derneği’nin gecesine katıldı. Katılımın oldukça yoğun olduğu gecede Erzurumlu sanatçıların türkülerini dileyen Başkan Vekili Şeker, dadaşlarla birlikte doyasıya eğlendi.


 
KÜLTÜRLER KAYNAŞIYOR, GELİŞİYOR
Erzurumlular Derneği’nin organize ettiği gecede yöresel kültür stantlarını da gezen Başkan Vekili Şeker, bölge insanları arasında kaynaşmayı sağlayan bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekti. Başkan Vekili Şeker, “Bu tür organizasyonlar, kültürlerin gelişmesine ve insanların birbirleriyle kaynaşmasına yol açıyor. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Öte yandan başkan Vekili Şeker, Darıca sahilinin yenilenmiş haliyle son derece güzel hale geldiğini vurguladı.
 
ŞEKER’E OLTU TAŞINDAN TESPİH
Erzurumlular Konfederasyon Başkanı Muhammet Şık ise “Kocaeli’nin her yerinde birçok sosyal ve kültürel etkinlikler yapılıyor. Burada da yine güzel bir etkinliğe şahit oluyoruz. Belediye Başkanımıza ve dernek yönetimimize teşekkür ediyorum” diyerek duygularını dile getirdi. Kocaeli Erzurumlular Konfederasyon Başkanı Muhammet Şık Başkanvekili İlyas Şekere Erzurum Oltu taşından yapılmış tespih hediye etti.
 
KATILIM YOĞUNDU
Geceye Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker’in yanı sıra Kocaeli Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, İlçe Müftüsü Remzi Pehlivan, Kocaeli Erzurumlular Konfederasyon Başkanı Muhammet Şık, dernek başkanları ve binlerce vatandaş katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat