Özdilek

Siyaset

Şehre eziyet ediyorlar

MARSİAD yönetimi ile bir araya gelen MHP’li Saffet Sancaklı, siyasilerden destek görmediklerini belirten Bahri Odabaş’a “Şehre eziyet eden bu grup kimseyi adam yerine koymuyor” diye sordu

26 Şubat 2014 Saat: 17:08
Şehre eziyet ediyorlar
Şehre eziyet ediyorlar

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı ve il başkanı Aydın Ünlü, dün Marmara Sanayici ve İşadamları Derneği (MARSİAD)’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Dernek başkanı Bahri Odabaş ile sohbet eden Sancaklı, kendisine aktarılan projeleri dinledi. 5 yıl boyunca siyasi destek alamadıklarını belirten Odabaş’a cevap veren Sancaklı, “Şehre eziyet eden bu grup sizi neden adam yerine koysun ki?” diye sordu.

AKP’nin hep önlerini tıkadığını dile getiren Odabaş, “Fındığı dünya markası yapmak için 41 çeşit ürün geliştirdik. Halkevi’nde bulunan Fındık Dünyası’nı Nevzat Doğan kaldırdı. Siyasilerle uyum sağlayamadık. Şu anda İstanbul ve Kocaeli’de 150 noktamız var. Keşke siyasi destek alabilseydik. Organik tarım adına Kandıra’da yer kiralamak istedik. Sırf bu yüzden Karaosmanoğlu, oraya ağaç dikti” dedi.

MHP’li Saffet Sancaklı ise şehri yönetenleri vizyonsuzlukla suçladı. Sancaklı şöyle konuştu: “Vizyonsuz oldukları için sizin projelerinizi umursamıyorlar. Kartepe, Başiskele’de noter yok. Organik tarımdan önce Kartepe’de hastane yok. Bunlar artık arsızlaşmış. Yalanı dolanı meslek haline getirmişler. Civelek, Başbakan’ın ses kayıtları için komplo diyor. Kısacası bu şehre ‘Siz salak mısınız?’diyor. Şehre eziyet eden bu grup sizi adam yerine neden koysun ki?” diye de sordu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat