Özdilek

Aşayiş

Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şırnak'taki helikopter kazasında şehit olan 13 askerden 7'si için, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda tören düzenlendi. 6 askerin cenazeleri ise kimlik tespitleri için Ankara'ya gönderildi.

1 Haziran 2017 Saat: 10:00
Şehitlerimizi uğurluyoruz
Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şırnak'taki helikopter kazasında şehit olan 13 askerden 7'si için, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda tören düzenlendi. 6 askerin cenazeleri ise kimlik tespitleri için Ankara'ya gönderildi.

 

Düşen helikopterin ardından Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak otopsileri yapılan ve isimleri tespit edilen 7 asker için Şırnak 23. Tümen Sınır Komutanlığı'nda cenaze töreni düzenlendi.

İsimleri tespit edilen şehit Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker, şehit Jandarma Yarbay Songül Yakut, şehit Binbaşı Koray Onay, şehit Piyade Yüzbaşı Nuri Şener, şehit Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak, şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Erdoğan ve şehit Piyade Uzman Çavuş Zeki Koç için cenaze töreni yapıldı.

Memleketlerine gönderildiler

Bu arada 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndaki törene, kazanın hemen ardından Şırnak'a giden Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile kuvvet komutanları katıldı. Şehit ailelerinin bir kısmı da törende yer aldı. 7 şehit için düzenlenecek olan törenin ardından cenazeler memleketlerine uğurlanırken, diğer 6 şehidin isimlerinin tespit edilmesi için cenazeler Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

ŞEHİTLER VE MEMLEKETLERİ

 

Tümgeneral Aydoğan Aydın – Ankara

Jandarma Yarbay Songül Yakut – Malatya

Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker – İstanbul

Piyade Albay Oğuzhan Küçükdemirkol– Ankara

Binbaşı Koray Onay – Çanakkale

Piyade Yüzbaşı Nuri Şener – İstanbul

Yüzbaşı İlker Acar – Balıkesir

Piyade Kıdemli Başçavuş Mehmer Erdoğan – Kayseri

Piyade Uzman Çavuş Zeki Koç – Osmaniye

Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak – Adana

Pilot Üsteğmen Abdülmüttalip Keskinbaş –Amasya

Başçavuş Fevzi Kıral - Manisa

Piyade Uzmançavuş Hakan İncekar – Amasya

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat