Özdilek

Siyaset

Sefa Sirmen,Veliahmet Mahallesi Üyelerle Buluştu

CHP İzmit Belediye Başkanı Sefa Sirmen İnönü caddesi Hoşgör pastanesinde partililere buluştu.

23 Ekim 2013 Saat: 21:02
Sefa Sirmen,Veliahmet Mahallesi Üyelerle Buluştu
Sefa Sirmen,Veliahmet Mahallesi Üyelerle Buluştu

Kendisini aday adaylığına taşıyan Hacihasan Mahallesi muhtarı ve Kocaeli muhtarlar derneği başkanı Sülayman Şen'de toplantı da hazır bulundu. CHP'li Zihni Tosun'un organize ettiği toplantıda Veliahmet Mahallesi CHP üyesi sakinler yer aldı.

Veliahmet Mahallesi muhtarı Sirmen'in övdü

Veliahmet Mahallesi sakinlerini Hoşgör pastanesinde bir araya getiren ve coşkulu bir kalabalığa hitap eden Sefa Sirmen, herkesin ilgiyle izlediği bir konuşma yaptı. Veliahmet muhtarı Kadir Kızıl. Sefa Sirmen'in geçmiş başarılarını anlattı ve tekrar seçilmesi gerektiğini vurguladı.

Sirmen etkisini yine gösterdi

Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum ,veliahtımız çok önemli bir kara alarak önseçimler aday belirlemeye kara verdiler. Önümüzdeki Mart ayında inşallah yine İzmit sosyal demokrat bir yapıya kavuşacak. Biz işçisinin sosyal haklarını bile ödeyemeyen, Ankara'dan para gelmeyen, havası Deniz'i kirli bir belediyeyi devraldık. Yokluklar içinde suyu olmayan kente baraj yaptık. 36 yıl önce temel atip bıraktığı barajı 30 ayda bitirdik. Başbakan bile bizim yaptığımız barajı hala ağzından düşüremiyor. Rakiplerimiz bize saldırıp bizi kötülediler. Barajın suyunu boşaltık bizi kötülemek için barajın dibini gösterip bizi suçlamaya çalıştılar. Bu kentin su ihtiyacı 90 milyon metreküp su ama biz 140 milyon metreküp su yarattık. Bunlar sırf bizi baltalamak için her türlü dalaletini çevirdiler. İzmitin altına bomba döşülorlarzdediler ama biz yını de doğalgazı kentte getirdik. Tamamı belediyenin olan doğalgaz şirketini satıp peşkeş çektiler. İzaydaş'i yıllarca ruhsatsız bırakarak engel oldlar ama sonunda gerçek görüldü ve ruhsatı alınan isaydım kulvarinda tektir. Biz üçüncü kantonlardan İstanbul ve Ankara'da sonra doğalgaz alan kenttik. 13.5 yılda iki milyar dolar para harcadık. Onların on yılında gelen para toplam 20 milyar dolardir. Hala bizim eserlerimizin benzerini yapamadılar. Kocaeli bu parayla yeni baştan kurulabilirdi. Bırakın şehri yeniden kurmayı paraların nereye gittiği bile belli değil. Bu belediyelerin yeniden gercek sahiplerine geçmesi gerekiyor. Aramızdan dağlar kadar hizmet ve anlayış olarak fark var. Eskiden Kocaeli konulur ve Türkiye gündemini meşgul ederdi. Ama bugün bakıyoruz artık Eskişehir, İstanbul, Ankara konuşuluyor. Bizim zamanımızda sanayi bu kadar gelişmemişti ve biz hiçkimseden destek alamiyorduk. Rakibimizi küçümsememeyin ve bu seçimler bizim izin zor bir seçimdir. Bu nedenle çok çalışmamız gerekiyor. Onlar hangi bakan eskisi ile hangi kenti alalım hesabını yaparken, biz hem elimizdekini koruyup hemde yenileriniskazanmanin hesabını yapıyoruz. Mustafa Sarıgül'ün İstanbul için en iyi aday olduğu nasıl konuşuluyorsa burada da halkın teveccühünü kazanacak olan aday öne sürülmelidir. Geçmişte yine 7 aday adayının olduğu bir seçimde partım beni seçmişlerdi.  2009 da ki seçimlerde içine düğümüz hatalara düşmeyipbgerekeni yapmalıyız. Kimsenin kurulma küsme şansı olmamalı. Herkes saygı duymak zorunda kalacaktır. Kazanan sadece CHP olacaktır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat