Özdilek

Kültür/Sanat

Sefa Sirmen tesisleri Körfez Belediyesine veriliyor KEV ÜNİVERSİTE KURUYOR

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

 

 

 

 

 

 

Başkan Pehlivan’ın KEV Tesisleri’ne karşılık İlimtepe’den arsa teklifi KEV tarafından olumlu sonuçlandı. Heyetin incelediği İlimtepe’de ki arsa tam not aldı. Takas önümüzdeki günlerde gerçekleşecek

HEYET ARAZİYİ BEĞENDİ

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi ile Kocaeli Eğitim Vakfı (KEV) arasında yıllardır yaşanan sorun, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ın girişimiyle tatlıya bağlanıyor. Başkan Yunus Pehlivan’ın KEV Tesisleri’ne karşılık İlimitepe’den arazi teklifi sonuçlandı. KEV Heyeti’nin incelediği arsa tam not aldı, yönetime olumlu yönde rapor verildi. Takasla ilgili önümüzdeki günlerde resmi adımların atılacağı belirtiliyor.

 

RESMİ YAZI İSTENECEK

KEV’in haftalık yönetim toplantısında konuyu gündeme getirdiklerini belirten KEV Başkanı Sefa Sirmen, “Heyetimizin raporunu inceledik. Takasa sıcak bakıyoruz” dedi. İlimtepe’de ki araziyi Zeynel Başlak ile Kenan Yenilmez’in incelediğini belirten Sirmen, “Yönetim Kurulu olarak şifa-en yapılan teklifin resmiyet kazanması için Başkan Pehlivan’ın resmi yazıyla bize müracaat etmelerini isteyeceğiz” dedi.

 

YENİ BİR ÜNİVERSİTE

İLİMTEPE’de Vakıf Üniversitesi’nin kurulup kurulamayacağı konusunda da yazışmalar yapacaklarını belirten Sirmen, “Körfez Belediye ve KEV olarak ciddi adımlar atıyoruz. Konu ile ilgili hukuki herhangi bir engel olmadığı taktirde, takas işlemleri en kısa sürede gerçekleştirilecektir. Kocaelispor’da artık bu gerilimden kurtulacak ve kentimiz Vakıf Üniversitesine kavuşacaktır” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat