Özdilek

Sağlık

Sedef hastalarına müjde

Kocaeli’deki Sedef ve vitiligo hastaları, etkili, güvenli bir tedavi yöntemi olan PUVA ve dar-band UVB tedavisi için artık Özel bir Sağlık kuruluşundan hizmet alabilecekler.

9 Kasım 2014 Saat: 12:58
Sedef hastalarına müjde
Sedef hastalarına müjde

Dünya nüfusunun ortalama yüzde 1,5 ila 2’sini etkileyen, ülkemizde ise yaklaşık 700 bin kişide bulunan sedef (psoriasis) hastalığı, yaşam kalitesini hem fiziksel hem de ruhsal açıdan etkilemesiyle toplum sağlığı bakımından ciddi bir sorun teşkil ediyor. Özel Kocaeli Tıp Merkezi bu hastalığın tedavisinde kullanılan PUVA cihazını bünyesine kazandırarak, sedef ve vitiligo hastalığının tedavisinde hastalarına hizmet vermeye başladı.

 

SAĞLIKLARINA KAVUŞACAKLAR

Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Songül BULCA’nın kontrolünde ışık tedavisi alan hastalar artık özel sağlık kuruluşunda da sağlıklarına kavuşma imkanı bulabilecekler. Uzman Dr. Songül Bulca; PUVA Sedef hastalığı ve vitiligonun yanı sıra liken planus, prurigo, pleva, kronik egzama, atopik dermatit, kronik kaşıntı, üremik pruritus, MF(bir tür deri kanseri) olmak üzere pek çok deri hastalığının tedavisinde kullanılan sunni güneş ışığı vererek tedavi eden güvenilir ve etkili bir tedavi yöntemi olduğunu belirtti.

 

Özel bir sağlık kuruluşundan hizmet almayı tercih eden sedef hastaları ve vitiligo hastaları için Özel Kocaeli Tıp Merkezi, Kocaeli’nde bu hizmeti sağlayan tek Özel Sağlık kuruluşu ve bu konuda da hastaların yanında olduğunu gösteren tek adres olduğunu kanıtladı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat