Özdilek

Güncel

Seddülbahir Savaş Malzemeleri Özel Müze Sergisi Outlet Center'da

1915 Çanakkale Seddülbahir Savaş Malzemeleri Özel Müzesi 03 Nisan 2016 Pazar günü akşamına kadar 21 gün boyunca Outlet Center İzmit’te ücretsiz olarak gezilebilir.

15 Mart 2016 Saat: 19:13
Seddülbahir Savaş Malzemeleri Özel Müze Sergisi Outlet Center'da
Seddülbahir Savaş Malzemeleri Özel Müze Sergisi Outlet Center'da

1915 Çanakkale Seddülbahir Savaş Malzemeleri Özel Müze Sergisi 14 Mart 2016 Pazartesi günü saat 14.00’de Kocaeli Vali Yardımcısı Hacı Mehmet KARA ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan ZANBURKAN’ın katılımlarıyla açıldı. 1915 Çanakkale Seddülbahir Savaş Malzemeleri Özel Müze yetkilisi Bahadır USLU protokole sergi hakkında detaylı bilgi verdi.

 

Sergi açılışında katılımcılara Çanakkale Savaşında Türk Askerinin yediği üzüm hoşafı ve ekmek ikram edildi.

 

Özellikle çocukların bilincine; 1915’de yaşanan Çanakkale ruhunu, yüreklerine daha çok vatan sevgisini yerleştirmek, ülkemizin ve milletimizin yüce değerlerini tanıtmak ve herkesin 1915 Çanakkale Savaşı’nın önemini daha iyi anlayabilmeleri açısından faydalı olacağına inandığımız bu sergi, 03 Nisan 2016 Pazar günü akşamına kadar Outlet Center İzmit’te ücretsiz gezilebilir.

 

1915 Çanakkale Seddülbahir Savaş Malzemeleri Özel Müzesi Hakkında Bilgi:

 

1915 Çanakkale Seddülbahir Savaş Malzemeleri Özel Müzesi; Ahmet USLU tarafından, çok uzun yıllar boyunca malzeme toplamanın ardından Gelibolu Yarımadasında, Çanakkale Şehitliğine 2km uzaklıktaki Seddülbahir Köyü’nde 2005’te kendi hizmet binasında açılmıştır. 1915 Çanakkale Seddülbahir Savaş Malzemeleri Özel Müzesi’nde, Çanakkale Savaşı’nda kullanılan malzemeler ve dokümanlar sergilenmektedir.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat