Özdilek

Siyaset

Sedat Tatar, partililere görüş sordu

CHP Gebze eski ilçe başkanı Sedat Tatar, partilileri davet ederek hem onları bilgilendirdi hem görüş ve öneri istedi. Tatar, “sizin görüşlerinize göre kararımı vereceğim”dedi

22 Şubat 2015 Saat: 20:54
Sedat Tatar, partililere görüş sordu
Sedat Tatar, partililere görüş sordu

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Sedat Tatar, gerçekleştirdiği aday adayı tanıtım toplantısına partililer yoğun ilgi gösterdi.

 

Programa CHP Kocaeli İl Disiplin Kurulu Üyesi Faik Baştaş, CHP Gebze İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, Gebze Belediye Eski Başkanı Mehmet Emin Akın, CHP Darıca Eski İlçe Başkanı Selman Kösali, CHP Gebze Eski İlçe Başkanı İsmet Kara, Avukat Recep Dursun ve eski İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, eski Meclis üyeleri Abdullah Yılmazel, Cemal Dursun, Cihangir Orhan,  mevcut belediye meclis üyeleri, delegeler  ve partililer katıldı.

ÖNSEÇİM İYİ OLURDU

Geçmiş dönem çalışmaları hakkında bilgiler veren, eksiğiyle fazlasıyla partiye sahip çıkmaya ve ileri taşımaya çalıştıklarını vurgulayan Sedat Tatar yaptığı konuşmada, “Ben sizlerin vermiş olduğu görev nedeniyle 28 Temmuz 2011 25 Aralık 2015 yılına kadar ilçe başkanlığı görevini yürüttüm. Milletvekili aday adayı olmaya karar vererek 25 Aralık’ta istifa ettim. Genel merkeze milletvekili aday adayı olmak istediğimi belirttim. Yaşanan gelişmeleri herkes gördü.  CHP’nin üyesine güveniyorum. Üye ve örgütün vereceği her karara uyacağım dedim. Geçtiğimiz yerel seçimlerde önseçimi yapmayı başardık. Sonuç ne olursa olsun örgütün kararı sandığa yansımıştır.Şimdi de böyle olmasını çok isterdim”dedi.

 

HERKESTEN GÖRÜŞ İSTEDİ

 

Tatar, 28 Temmuz 2011’den 24 Aralık 2015’e kadar ilçe başkanlığı görevini yürüttüğünü ve milletvekili adayı olabilmek için istifa ettiğini ifade ederek, şunları söyledi:”İlçe başkanı olduğum dönemdeki yapmış olduğum icraatleri slayt gösterisi olarak izlediniz. Ben bugün de milletvekili aday adayı olmak için CHP’nin üyelerine ve örgütüne güvendiğim için danışma, fikir alma ihtiyacı hissettim. Demokrasinin gereğini yerine getirmeye çalışıyorum. Bende Kocaeli’de ön seçim yapılamasını istedim. Bir hafta öncesine kadar bütün Aday Adayların isteği buydu, ancak ne olduysa geçen pazar günü Parti Meclisi toplantısı sonrası merkez yoklaması kararı çıktı. Tüzük gereğidir, Genel Merkezimiz böyle uygun görmüştür ama bu kararı neye göre aldığını açıklamamıştır. Demokrasiyi özgürlüğü önce kendi içimizde uygulamalıyız ki hedefe kavuşalım. Bu nedenle ben size danışmadan sizlerin değerli fikrini almadan aday adaylığı konusunda ki dosyayı elime alıp Ankara’ya gitmek istemiyorum.” dedi.

 

Basına kapalı bölümde ise, tatar’ın aday adaylığı ile ilgili herkesten görüş istediği, buna göre karar vereceği öğrenildi.

NHA/MURATGÖKKAYA

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat