Özdilek

Çevre

SEDAŞ'DAN HORTUM SONRASI MÜDAHALE

Kocaeli'nin Körfez İlçesi, Yukarı Hereke mevkiinde dün akşam saatlerinde yaşanan hava muhalefeti (hortum) nedeniyle enerji nakil hatlarını da hasara uğratmıştır.

15 Haziran 2013 Saat: 23:48
SEDAŞ'DAN HORTUM SONRASI MÜDAHALE
SEDAŞ'DAN HORTUM SONRASI MÜDAHALE

 Vatandaşların  binalarında çatı uçması, araçlarının sürüklenmesinden meydana gelen hortumun   meydana gelmesiyle birlikte  Kocaeli Valiliği İl Afet Müdürlüğü de alarm durumuna geçmiştir.

       SEDAŞ Kocaeli İl Sorumluları tarafından saat 16:20 itibariyle oluşan olayın hemen akabinde gerekli keşif çalışmaları yapılması amacıyla SEDAŞ Arıza ekipleri bölgeye yönlendirilmiştir.  Şebeke Yapım Başmühendisliği ile koordinasyon sağlanarak bölgeye sevk edilen SEDAŞ Arıza ekipleri  "Enerji Nakil Hatlarındaki iletken kopmaları ve direk devrilmesi" gibi şebeke bakım-onarım faaliyetlerine ivedilikle başlamıştır. Hava muhalefeti sebebiyle iletkenler ve enerji nakil hatlarında oluşan geniş boyuttaki hasarın bakım-onarım çalışmaları ertesine güne kadar sürecektir. Halen teyakkuz durumunda olan gerek arıza gerekse şebeke yapım ekipleri, bölogey  en kısa sürede enerji verilebilmesi için yoğun çalışmalarına devam etmekte olduğu haberi alındı.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat