Özdilek

Ekonomi

SEDAŞ’ta yıllık izinler kaldırıldı

Olumsuz hava şartları nedeniyle sürekli yaşanan elektrik kesintilerinin SEDAŞ tarafından ele alındığı değerlendirme toplantısında sürdürülen çalışmalar için ek önlemler alındığı belirtildi.

25 Ocak 2015 Saat: 16:59
SEDAŞ’ta yıllık izinler kaldırıldı
SEDAŞ’ta yıllık izinler kaldırıldı

SEDAŞ, Marmara bölgesini etkisi altına alan olumsuz hava şartlarında şebekede yaşanan doğa olaylarının tekrar yaşanması için SEDAŞ il ve bölge sorumluları ile İşletme Bakım Grup Müdürlüğü ve Dağıtım Varlıkları Grup Müdürlüğü yetkilileri bir araya gelerek değerlendirme yaptılar. Toplantıda yapılan çalışmalar ve arızaların analizleri tek tek değerlendirildi.   

 

BİLANÇO ÇIKARILDI

Her il ve bölge sorumlusu sahadan alınan görseller üzerinden kendi bölgelerindeki çalışmaları raporlayarak, şebeke hasarlarının bilançosu hakkında da bilgi verdi. Elektrik dağıtım hatlarının vadi atlamaları, gölet ve akarsu atlamaları, eski yıllarda yapılmış ve  arazi içinden geçen,  kar yağışı ve kış koşullarında ulaşılması zor bazı noktalardaki hatların durumları masaya yatırıldı.

 

BÖLGE SORUMLULARINA BİLDİRDİ

Kar ve buz yükünden eğilen direklere müdahaleler için iş planı belirlenerek, çalışmalar başlatıldı. SEDAŞ kamu hizmeti olarak sürdürdüğü çalışmalar için ilave gerekli ek önlemleri alırken 15 Nisan 2015 tarihine kadar tüm teknik personel ile bu teknik personelin sevk ve idaresinden sorumlu personelin de izinlerini kullanmayacağı bölge sorumlularına bildirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat