Özdilek

Güncel

SEDAŞ’ın projesi çok tuttu

SEDAŞ’ın, geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiği ve sürdürülebilir olmasını hedefleyerek bu yılda başlattığı ve öğrenciler tarafından ilgi ile karşılanan “Proje Fikri Yarışması” diğer dağıtım şirketleri tarafından da

3 Mart 2017 Saat: 10:23
SEDAŞ’ın projesi çok tuttu
SEDAŞ’ın projesi çok tuttu

İşbirliği Ve 13 Öğrenciye Ödül

Enerji sektöründe bir ilk olan ve öğrencileri araştırmaya, hayal kurarak, yenilikçi projelerle, elektriğin, üretimi, iletimi ve dağıtımı,  çevre ile uyumu ya da elektriğin güvenli kullanımıyla ilgili konulardan biri ile yarışmaya katılmaya teşvik eden uygulama sektörde olumlu bir örnek oluşturdu.  Proje Fikri Yarışması adıyla uygulanan yarışmada sadece yazılı olarak projesini anlatması istenen öğrencilerden  ilk üçüne büyük ödül verilirken, 10 öğrenciye de mansiyon ödülü verilecek. SEDAŞ sektörde üniversitelerle işbirliği kapsamında bir yarışma başlatan ve bu uygulamasını başarı ile sürdüren dağıtım şirketi olarak öncü ve örnek oldu.  

Başvuru Web Sayfasından

SEDAŞ yöneticileri, öğrencilerin SEDAŞ’ın www.sedas.com web sayfasından ulaşabilecekleri başvuru formlarına,  proje fikirlerini aktararak, 31 Mart 2017 tarihine kadar sedaş web sayfasından yarışmaya kolaylıkla başvuru yapabileceklerine dikkat çektiler.   

Yarışma Örnek Oldu

Yarışmaya Sakarya Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesinde “Elektrik, Elektrik Elektronik ve Enerji Sistemleri” ve “Bilgisayar”,“(Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Teknoloji ve Bilişim Sistemleri) bölümlerinde eğitim gören 3. ve 4.sınıf üniversite öğrencileri katılabiliyor. SEDAŞ’ın bölgesindeki 5 Üniversite ile işbirliği kapsamında yaptığı bu proje diğer dağıtım şirketlerine de örnek oldu. Bazı dağıtım şirketleri bu uygulamayı kendi bölgelerinde gerçekleştirmek üzere SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü ile iletişime geçtiler.  

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat