Özdilek

Siyaset

SEDAŞ’IN FATURASINI TMMOB’A KESTİ

AKP Milletvekili Zeki Aygün, SEDAŞ ile ilgili şikayetler karşısında yaptığı savunma ile yeni bir tartışmaya yol açtı. Aygün, “Bizim her çalışmamızı engellemek isteyen TMMOB’nin üyeleri SEDAŞ’ta çalışıyor. Bunların işleri s

21 Ocak 2013 Saat: 18:01
SEDAŞ’IN FATURASINI TMMOB’A KESTİ
SEDAŞ’IN FATURASINI TMMOB’A KESTİ

AKP İl Başkanlığı tarafından yapılan nöbetçi vekil programında bu Milletvekili İlyas Şeker’in yerine Zeki Aygün nöbet tuttu. Vatandaşların sorunlarını dinlemeden basın mensupları ile bir araya gelen Aygün’ün gündeminde yine SEDAŞ vardı. SEDAŞ ile ilgili açıklamalarının SEDAŞ’ı savunma olarak algılandığını söyleyen Aygün, bu kez SEDAŞ’ta çalışan TMMOB üyelerine yüklendi. SEDAŞ’ı savunmadığını aksine ensesinde boza pişirdiğini söyleyen Aygün, “TMMOB bu güne kadar bizim yaptığımız tüm çalışmaları eleştiren büyük bir kitap çıkarttı. Her zaman SEDAŞ’ı eleştiriyoruz ama bizim tüm çalışmalarımıza engel olmak isteyen TMMOB üyelerinin orada bizi sabote etmek istediğini neden kimse düşünmüyor” dedi. 

ENSESİNDE BOZA PİŞİRİYORUM
2013 yılının kent açısından hamle yılı olacağını söyleyen Aygün, üç battı çıktı çalışmasının başladığını ve yeni yatırımlarında önümüzdeki günlerde başlayacağını kaydetti. Türkiye’nin dış ticarete verdiği öneme değinen Aygün, siyasetin dünya ölçeğinde düşünüp planlanması gerektiğini kaydetti. SEDAŞ ile ilgili özellikle mahallerden çok şikayet geldiğinin sorulması üzerine Aygün, daha önce yaptığı açıklamaların SEDAŞ’ı savunuyor gibi yansıtılmasını eleştirdi. “Ben SEDAŞ’ı savunmuyorum, takipçisiyim” diyen Aygün, Mahalle muhtarları ile yaptıkları toplantılarda gelen sorunlara göre tutumlarını belirlediklerini kaydetti. 

RAPORLARI TEFTİŞ EDECEĞİM
Derdinin sorunları diyalog ile çözmek olduğunu söyleyen Aygün, “Biz yaptıklarımızdan eminiz. Sorunları çözümü noktasında SEDAŞ’ın arkasındayız. Ben SEDAŞ’ın savunucusu değil aksine ensesinde boza pişiren biriyim” dedi. TMMOB’nin AKP’nin icraatlarını eleştiren büyük bir kitap yazdığını söyleyen Aygün, “SEDAŞ’ta çalışan TMMOB üyeleri var. Bunlar her zaman bizim çalışmalarımızı engellemek istiyor. Onların bizi sabote etmediğini nereden biliyorsunuz? Birde buradan bakmak gerekiyor” dedi. EPDK’nin sistemine gelen arızaları ve bu arızalara müdahale zamanlarının dökümünü alacağını söyleyen Aygün, “Raporları tek tek inceleyip teftiş yapacağım” dedi. 

28 BİN PERSONEL ALINACAK
Hapishane güvenliğinin jandarmadan alınarak adalet bakanlığına devredileceğini söyleyen Aygün, Adalet Bakanlığı’nın bu kapsamda 28 bin eleman alacağını kaydetti. bunun önemli bir istihdam yaratacağını savunan Aygün, “Artık hapishaneleri de sivilleştireceğiz” dedi. SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’nun ‘dindar nesil’ ile ilgili eleştirilerinin sorulması üzerine Aygün, “Biz bu kentte 13-0 yapacağımızı söylediğimizde de kimse inanmamıştı. SP İl Başkanı o dönem beni eleştirenlere gidip sorsun. Biz ne diyorsak bunu yapıyoruz. İslamiyeti kendi bünyelerine almış gibi ağzına geleni konuşuyorlar” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat