Ekonomi

SEDAŞ’a Çağrı Merkezi Ödülü

SEDAŞ Türkiye Çağrı Merkezi yarışmasında “En İyi Yeni Çağrı Merkezi” seçildi.

21 Ekim 2012 Saat: 13:45
SEDAŞ’a Çağrı Merkezi Ödülü
SEDAŞ’a Çağrı Merkezi Ödülü

Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri 2012 sahiplerini buldu. SEDAŞ, “En İyi Yeni Çağrı Merkezi” ödülünü aldı. SEDAŞ ilk kez katıldığı yarışmada ödül alarak dikkatleri üzerine topladı.

 

IMI Conferences tarafından Turkcell Global Bilgi ana sponsorluğunda bu yıl 7.si gerçekleştirilen Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri, sahiplerini buldu. Toplam 11 ana kategoride 11 firmanın ödül kazandığı törende; Vatandaş odaklı hizmeti ön plana çıkaran SEDAŞ, En İyi Yeni Çağrı Merkezi seçilirken, aynı kategoride İETT, En Övgüye Değer Çağrı Merkezi oldu. SEDAŞ adına ödülü Müşteri Hizmetleri Müdürü  Orhan Sönmez aldı. İstanbul da Lütfi Kırdar Kongre Sarayında yapılan ödül töreninde 500’e yakın çağrı merkezi çalışanı heyecanla sonuçların açıklanmasını beklerken, ödül alan çağrı merkezi ekipleri birbirlerini alkışlayarak, şirket  bayrakları ile şirketleri adına tezahüratta da bulundular. Elektrik Dağıtım Şirketleri içinde Çağrı Merkezini kuran ve  daha önce Türkiye Callcenter yarışmasına katılmasına rağmen ödül alamayan şirketlerin yanında, SEDAŞ’ın ilk kez katıldığı bu yarışmada ödül alması dikkatleri üzerine topladı.  SEDAŞ adına Kürsüye ödül almak için çıkan Orhan Sönmez, “Müşterilerimiz çok değerli. Onlara kaliteli hizmet vermek, güler yüzümüz ve müşteri memnuniyetini sağlayacak uygulamalarımız ile  7 gün 24 saat çağrı merkezimizle görevdeyiz. Ödülü ekibimiz adına alıyor, çağrı merkezimizin yönetici ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Kendini yenileyerek kapasitesini genişleten ve 7/24 hizmet vererek, operatörleri ile müşteri memnuniyetini ve kaliteli hizmeti hedefleyen SEDAŞ çağrı merkezi, Türkiye'de IMI Confereans tarafından yedincisi düzenlenen Call Center Awards 2012 organizasyonunda, 2 dalda yarışmaya katıldı. SEDAŞ Çağrı Merkezi, aday olduğu "En iyi yeni çağrı merkezi" ve "En iyi çağrı merkezi performans gelişimi" kategorilerinde hazırladığı çalışmaları yarışmanın jüri üyelerinden oluşan komisyona sundu  ve Sedaş çağrı merkezi faaliyet konuları ile ilgili bilgileri aktardı. Çağrı merkezini yerinde inceleyen  jüri üyeleri sonuç hakkında ödül törenine kadar bilgi vermezken, Türkiye Çağrı Merkezi Yarışmasında,  SEDAŞ’ın çağrı merkezinin ödüle layık görülmesi  ile SEDAŞ Çağrı Merkezi çalışanları da büyük bir sevinç yaşadı.    

 

Ödüller Sahiplerine verildi

500 ve üzeri koltuk kapasitesinde Vodafone, 100-499 arası koltuk kapasitesinde Speak, “Türkiye’nin En İyi Çağrı Merkezi Ödülü’ne hak kazandı. Birincinin çıkmadığı 100’den az koltuk kapasitesinde Bursagaz, En Övgüye Değer Çağrı Merkezi seçildi. En fazla başvurunun yapıldığı Sosyal Medyada En İyi Müşteri Yönetimi kategorisinde Akbank ödül aldı. Engelli Malzemeleri Ofisi (EMO)’nin görme engellilere istihdam yaratan projesi ise Özel Ödül’e layık görüldü.

Çağrı merkezi sektörünün en iyilerinin belirlendiği Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri’ne bu yıl 11 ayrı kategoride 56 ödül başvurusu yapıldı. En fazla başvuru “Sosyal Medyada En İyi Müşteri Yönetimi” kategorisinde gerçekleşti. Çağrı Merkezi Günleri’nin son günü olan 19 Ekim 2012 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen ödül organizasyonunda, en yoğun rekabet; telekomünikasyon ve finans sektörü arasında gerçekleşti. Tüketici memnuniyetinin markanın geleceğinde büyük önem taşıdığı günümüzde en hızlı gelişen ve etkileşimli iletişim aracı olan sosyal medyada ilk kez düzenlenen ve “En İyi Müşteri Yönetimi” gerçekleştiren firma kategorisinde sosyal medyada en başarılı bulunan Akbank ödül aldı.  Turkcell Global Bilgi de En Övgüye Değer Çağrı Merkezi oldu.

 

 

7. Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri 2012 KAZANANLAR

  1. En İyi Çağrı Merkezi
    1. 500 ‘den fazla Koltuklu: VODAFONE
    2. 499-100 Koltuklu: SPEAK
    3. 100 ‘den az Koltuklu: -Uygun Aday yok.

En Övgüye Değer: BURSAGAZ

  1. En İyi Çağrı Merkezi Eğitim Programı: SPEAK
  2. En İyi Çağrı Merkezi Performans Gelişimi: TÜRK EKONOMİ BANKASI
  3. En İyi Müşteri Deneyimi: AVEA
    • En Övgüye Değer: MARKAFONİ
  4. En İyi Yeni Çağrı Merkezi: SEDAŞ
    • En Övgüye Değer: İETT
  5. Teknolojinin En İyi Kullanımı: AVEA
  6. Sosyal Medya’da En İyi Müşteri Yönetimi: AKBANK
    • En Övgüye Değer: TURKCELL GLOBAL BİLGİ
  7. En İyi Çağrı Merkezi Takım Lideri: ATOS-Sevil Korkmaz
  8. En İyi Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi: AKBANK-Gülcan Ünal
    • En Övgüye Değer: DIYALOGO-Nihan Burgaz
    • En Övgüye Değer: ATOS-Hilal Yıldırım
  9. En Yaratıcı Çağrı Merkezi Uygulaması: VODAFONE
  10. En İyi Telemarketing ve Satış Kampanyası:--

       -En Övgüye Değer:HALK BANKASI


YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat