Özdilek

Siyaset

Seçmenler adaylara oy vermedi

Geride bıraktığımız 30 Mart mahalli idare seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Gürpınar, seçmenlerin başkan adaylarına değil de partilere oy verdiğini söyledi.

4 Nisan 2014 Saat: 18:02
Seçmenler adaylara oy vermedi
Seçmenler adaylara oy vermedi

Geride bıraktığımız 30 Mart yerel seçimlerinin ardından DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve eski İl Başkanı Selman Gürpınar, seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yerel seçimlerin, siyasi partilerin genel merkezlerinin güç gösterisine dönüştüğünü kaydeden Gürpınar, seçmenlerin adaylara oy vermediğini söyledi. Kendi geleceği ile ilgili de konuşan Gürpınar, önümüzdeki haftalarda genel merkezin bir toplantı yaparak DSP’nin Kocaeli’deki geleceğini belirleyeceğini ifade etti.


GÜÇ GÖSTERİSİNE DÖNÜŞTÜ

Seçimlerde adayların ön plana çıkmadığını altını çizen Gürpınar, “Seçimlerle ilgili ben başarılı olduk ya da olmadık gibi bir değerlendirme içine girmek istemiyorum. Çünkü bu seçimler genel merkezlerin güç gösterisi haline dönüştü. Bir algı siyaseti yaratılmaya çalıştı. İnsanlar tek bir tarafa yönlendirildi ve yerel seçimler genel merkezlerin güç gösterisi haline dönüştü. AKP dışındaki tüm partiler, CHP ve MHP gibi herkes bu savaşın altında ezildi. Adaylar ön plana çıkarılmadı” diye konuştu.


GELECEK HAFTALARDA NETLEŞECEK

Kendi siyasi yaşamıyla ilgili de konuşan Gürpınar, önümüzdeki haftalarda DSP Genel Merkezi’nin bir toplantı yaparak Kocaeli’deki durumun da masaya yatırılacağını söyledi. Gürpınar, “Önümüzdeki haftalarda genel merkezimiz bir toplantı yapacak. Bizde Kocaeli’deki fikirlerimizi, burada DSP’nin nasıl olması gerektiğiyle ilgili fikirlerimizi paylaşacağız. DSP’nin Kocaeli’deki siyasetine yön vereceğiz. Ortak bir noktada buluşabilirsek bende verilen her görevi yapmaya hazırım” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat