Özdilek

Siyaset

Seçimlere katılacağız

Anadolu Partisi’nin 7 Haziran genel seçimlerine katılmayacağı yönündeki iddialara cevap veren İl Başkanı Utku Birinci, partilerinin 68 ilde örgütlenmeyi tamamladığının altını çizerek seçimlere katılacaklarını ifade etti.

20 Şubat 2015 Saat: 16:04
Seçimlere katılacağız
Seçimlere katılacağız

Anadolu Partisi İl Başkanı Utku Birinci, partisinin 7 Haziran genel seçimlerine katılamayacağı yönündeki iddiaları tanıtladı. Başkan Birinci, bu tür iddiaların kendilerini yıpratmaya yönelik ortaya atıldığını belirtti. 68 ilde örgütlenme çalışmalarını tamamladıklarını aktaran Başkan Birinci, Kocaeli’de milletvekili adaylık başvurularının 1 Mart tarihinde başlayacağını ve partililerin mart ayı boyunca adaylık başvurusunda bulunabileceklerini duyurdu.

 

HEDEFLERİ YIPRATMAK

Seçimlere katılmayacakları yönündeki dedikodulara noktayı koyan Anadolu Partisi İl Başkanı Utku Birinci, “Biz, 68 ilde örgütlenmesini tamamlamış bir siyasi partiyiz. Kocaeli’de de örgütlenme çalışmalarımızı tamamladık. 7 ilçemizin örgüt binaları da hizmete girdi. Yani seçimlere katılmamamız söz konusu bile değil. Bu tür iddiaları yalnızca bizleri yıpratmak amacıyla ortaya atılıyor” diye konuştu.

 

BİR VEKİL BİLE ÇIKARSAK…

Anadolu Partisi’ne yoğun bir ilgi olduğunu kaydeden Başkan Utku Birinci, “Bir çok siyasi partili arkadaşımız, gizli gizli bizlere gelerek, Anadolu Partisi’ni desteklediklerini açıklıyorlar. Çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. İlgi de görüyoruz. Bu siyasi hareket ya yüzde 3’ün altında kalır ya da yüzde 17-18 bandına çıkar. Kocaeli’de de bir milletvekili bile çıkarmayı başarsak gerçekten iyi bir iş yapmış oluruz. Çünkü çok yeni bir hareketiz” dedi.

 

HAFTAYA NETLEŞECEK

Milletvekili adaylık ücretlerinin 1 Mart’a kadar netleşmesini beklediklerini aktaran Başkan Birinci, “Milletvekili olarak yalnızca Darıca İlçe Başkanımız Nilgün Bağaç, görevinden istifa etti ve adaylığını açıkladı. Onun yerine ise Yusuf Coşkun’u atadık. Milletvekili başvurularımız 1 Mart itibarı ile başlayacak ve mart ayı boyunca devam edecek. Adaylık ücretleri ise 1 Mart tarihine kadar belli olacak” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat