Özdilek

Siyaset

Seçimler adil şartlarda gerçekleşmedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Cumhurbaşkanlığı yarışı, seçimler adil şartlarda gerçekleşmedi” dedi.

12 Ağustos 2014 Saat: 17:23
Seçimler adil şartlarda gerçekleşmedi
Seçimler adil şartlarda gerçekleşmedi

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında gerçekleştirdiği haftalık basın toplantısında Cumhurbaşkanlığı Seçim sonuçlarına dair değerlendirmelerde bulundu. İl Başkanı Ünlü şöyle konuştu, “Cumhurbaşkanı Seçimi adil şartlarda gerçekleşmemiştir. Bu süreçte seçim sonuçlarına itiraz edecek durumumuz yok. Biz, MHP’liler olarak, ülkücüler olarak gereken çalışmaları yaparız, sonrasında takdir milletindir. Yani biz zaferden değil seferden sorumluyuz.

 

İSTİKRAR SAĞLANMAMIŞTIR
Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nden sonra Türkiye siyasi bir istikrara kavuşmamıştır. Ülkede AKP’lilerin koltuk hesapları huzursuzluk yaratmaktadır. Bu durum ülke adına bizleri endişelendirmektedir. Seçim bitmiştir, hepimiz önümüze bakmalıyız. Evet, seçimin galibi vardır. Bu da demokrasinin sonucudur. Dolayısıyla Başbakanın ifade ettiği gibi bu bir seçimse ve herkesin cumhurbaşkanı olacaksa, sanki seçim değil de savaş kazanmış gibi gece gündüz kutlama yapmak a neyin nesidir? Kime hava atıyorsunuz? Kime gövde gösterisi yapıyorsunuz.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat