Özdilek

Siyaset

Seçim onlara emanet

Herkesin sonuçlarını heyecanla beklediği 30 Mart seçimleri ile ilgili olarak ilimizdeki teknik ve idari hazırlıklar tamamlandı.

27 Mart 2014 Saat: 17:40
Seçim onlara emanet
Seçim onlara emanet

İzmit 1 nci ve 2 nci İlçe Seçim Kurulları bölgesinde kurulacak 1652 sandığın başkanları eğitim aldı. Sandık Başkanlarına, seçim malzemeleri de torba içinde teslim edildi.

30 Mart Pazar günü Kocaeli’de toplam 4025 sandık kurulacak. Her sandıkta ortalama 300-320 seçmen oy kullanacak. Sandık başkanlarının tamamı, devlet memurlarından seçildi. Belediyelerde, müftülükte görev yapan memurlar, öğretmenler çoğunluğu oluşturuyor. Sandık başkanlarına yönelik eğitim çalışmalarının sonuncusu, İl Seçim Kurulu’nun merkezi haline gelen Yahya Kaptan’daki Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda gerçekleşti.

İzmit 1 nci Bölge Seçim Kurulu Başkanı  Hakim Mehmet Yücel ve 2 nci Bölge Seçim Kurulu Başkanı Hakim Nurettin Temur, sandık başkanlarına seçim günü yapacakları görevleri anlattılar. Daha sonra her sandık başkanına, içinde oy pusulası, zarf, tercih mührü ve kırtasiye malzemeleri bulunan torbalar teslim edildi. 30 Mart seçimlerinde  seçmenlerin tırnağına boya sürülmeyecek. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat