Özdilek

Ekonomi

Seabird, kalıcı olmak istiyor

Pazartesi ve cuma olmak üzere haftanın iki günü Kocaeli-İstanbul arası karşılıklı seferlerine başlayacak olan Seabird Havayolları yetkilisi Anıl Öztekin, “Burada kalıcı olmak istiyoruz” dedi

30 Haziran 2014 Saat: 17:17
Seabird, kalıcı olmak istiyor
Seabird, kalıcı olmak istiyor

Büyükşehir Belediyesi’nin vermiş olduğu lojistik ve altyapı desteği ile 7 Temmuz Pazartesi gününden itibaren pazartesi ve cuma olmak üzere haftanın iki günü Kocaeli-İstanbul arası karşılıklı seferlere başlayacak olan Seabird Havayolları dün tanıtım amaçlı basın mensupları için uçuş programı tertip etti.

 

YENİLENEN YÖNETİMLE

Uçuş öncesi basın mensuplarını bilgilendirmek üzere kısa bir konuşma yapan Seabird Havayolları yetkilisi Anıl Öztekin, “Yenilenen yönetimi, artan uçak sayısı ve uçuş noktaları ile Kocaeli (Seka Park)-İstanbul (Haliç) deniz uçağı seferleri yeniden başlıyor” dedi.

 

30 DAKİKADA HALİÇ’E

Halkın talebi doğrultusunda uçuşların haftanın her günü olabileceğini de sözlerine ekleyen Öztekin, “Karayolu ile yaklaşık 2,5 saat süren yolculuk, Seabird Havayolları’nın deniz uçakları ile iskeleden iskeleye 30 dakikada gerçekleştirilecek” şeklinde konuştu.

 

FİYAT SABİTLEŞTİ

Burada kalıcı olmak istediklerini de vurgulayan Anıl Öztekin, “Seabird olarak kısa ve verimli hatları amaçlıyoruz. 2012 yaz sezonuna Haliç, Alaçatı, Bozcaada ve Bodrum ile başlayan Havayolları, 2014 yaz sezonuna yenilenen yönetimi ile girmiştir” ifadelerine yer verdi. Fiyat bedeli olarak Kocaeli-İstanbul arası sabit 149 lira belirlenirken pazartesi günü Haliç’ten kalkış 07.00-17.30, cuma günü 07.00-16.15 iken yine pazartesi günü Kocaeli’den kalkış 08.00-18.30, cuma günü de 08.00-17.15 olarak açıklandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat