Özdilek

Ekonomi

Şaziye Kahramanlı Terziler Odası başkanı oldu

Kocaeli Terziler Odası başkanlığı seçimine tek kadın aday olarak giren 35 yıllık terzi Şaziye Kahramanlı iki erkek rakibine karşılık açık ara farkla seçimi kazandı ve Türkiye'de ki terziler odaları içindeki tek kadın başkan olm

17 Şubat 2014 Saat: 17:58
Şaziye Kahramanlı Terziler Odası başkanı oldu
Şaziye Kahramanlı Terziler Odası başkanı oldu

Kazanan Terziler Odası oldu

Kocaeli Terziler Odası kongresi sonrası genel kanı Terziler odasının kazandığı yönünde oluştu. Tartışma bile yaşanmadan gerçekleşen seçim saat 17.00 itibariyle bitti.

Tek kadın başkan

Kocaeli Terziler Odası başkanlığı seçimine tek kadın aday olarak giren 35 yıllık terzi Şaziye Kahramanlı iki erkek rakibine karşılık açık ara farkla seçimi kazandı ve Türkiye'de ki terziler odaları içindeki tek kadın başkan olmayı başardı.

Iki erkek rakibini sandığa gömdü

Kendisi gibi eski yönetim kurulu üyesi Ömer Faruk Sarı ve Muammer Gürel'i sandığa gömen Şaziye Kahramanlı, pembe listeyle katıldığı şeçimi kadınlara özgü bir anlayışla pembe tablolar yaratacağı vaatleriyle kazandı. Tüm oda üyelerini tek bir muhasebeci ya da mali müşavir hizmetleri şemsiyesi altında toplayacağını belirten Şaziye Kahramanlı, "Terziler Odası üyelerimizin yasal tüm gelişmelerden ve bilmeleri gereken tüm konularda bilgi sahibi olmaları için bir iletişim ağı ile ceplerine mesaj gönderilecek, muhasebe konularında ise gecikmeden bilgi sahibi olmaları sağlanacak" dedi.

Kendilerine güvenerek kazandılar.

Kocaeli Terziler odası başkanlığını ekibiyle birlikte kazanan Şaziye Kahramanlı'nın yönetim kurulu listesinde Mürvet Kanbur, Rifat Özdemir, Turgay Baytimur, Turgut Umutlu, Süheyla Sudar ve Sevinç Güney yer aldılar. Kendine güveninin tam olduğunu belirten Şaziye Kahramanlı, "ben kendime güvenen bir terzi olmama rağmen yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım da benimle birlikteseçime çok sıkı hazırlandılar ve çok çalıştılar. Başarı hepimizindir" şeklinde konuştu.

Rakamlar açıklandı.

Şaziye Kahramanlı 56 oy alırken rakiplerinden Ömer Sarı 34 ve Muammer Güler 5 oy aldı. Şaziye Kahramanli'yim ilk kutlayan görevini kendisine devreden Eski başkan Ahmet Badem ve Terziler federasyonu başkanı Sinan Turan oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat