Özdilek

Spor

Sazan balığı tutma yarışması başladı

Kocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’nin (KAMADER) düzenlediği “7. Ulusal Sazan Balığı Tutma Yarışması” başladı.

30 Ağustos 2013 Saat: 15:56
Sazan balığı tutma yarışması başladı
Sazan balığı tutma yarışması başladı

Derince Tahtalı Göleti’nde 29-30-31 Ağustos ve 1 Eylül 2013 tarihlerinde arasında 4 günlük yarışma öncesi, yarışmacılar çadırlarıyla kamp kurdu, çekilişle balık tutacakları yerler belirlendi.

KAMADER Başkanı Engin Uztürk, 2’şer kişiden oluşan 30 takımın katıldığı balık tutma yarışmasına Kocaeli’den 5 takım olduğunu, dğer takımların ise Türkiye’nin çeşitli illerinden geldiğini söyledi. Uztürk çekiliş sonrası yarışmayı “rastgele” diyerek başlattı.Yarışmacılar içerisinde karı koca be kadınların olduğu da görüldü.

Yarışmacılar haricinde yarışma süreci içerisinde gölette avlanmak yasak. Balık tutma yarışması içerisinde ayrıca “balık, doğa ve insan” konulu bir de ödüllü fotoğraf yarışması gerçekleştirilecek. Değerlendirme, fotoğraf sanatçıları ve amatör balıkçılardan oluşacak jüri tarafından o gün yapılarak, dereceye giren fotoğraf sahiplerine olta takımı hediye edilecek.

Yarışma yarın saat 11.00’de sona erecek. Saat 11.30-12.00 arasında değerlendirme yapıldıktan sonra, dereceye girenler açıklanacak ve ödül töreni başlayacak. Ödül töreninin ardından çeşitli ikramlarla yarışma sona erecek.

En büyük balık ödülü 2.000 TL, En Çok Balık Birincisi 3.500 TL, En çok balık ikincisi 2.500 TL, En çok balık üçüncüsü 2.000 TL.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat