Özdilek

Güncel

Şayir, çalışmaları tatlı ile tatlandırdı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, altyapının ardından başlatılan asfalt ve parke taşı döşemesi çalışmalarını yerinde inceledi ve çalışanlara tatlı ikramında bulundu.

11 Kasım 2021 Saat: 20:26
Şayir, çalışmaları tatlı ile tatlandırdı
Şayir, çalışmaları tatlı ile tatlandırdı

Şayir, çalışmaları tatlı ile tatlandırdı

 Dilovası’nda altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların yapımı kısa süre sonra tamamlanacak.

Altyapı çalışmalarının ardından önceki gün başlatılan üst yapı çalışmaları kapsamında asfalt serimi ve parke taşı döşeme işlemleri hızlı bir şekilde devam ederken, çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Şayir, asfalt serimi ve parke taşı çalışmalarını sürdüren çalışanlara ve orada bulunan vatandaşlara tatlı ikramında bulundu.

Yaşanılabilir kent olma yolunda ilerliyoruz

Çalışmalar hakkında bilgi de alan Başkan Şayir, üst yapı çalışmalarının kısa sürede sona ereceğini belirterek “İlçemizde bazı mahallelerimizde alt yapıdan kaynaklı sorunlar ortaya çıkıyordu. Büyükşehir Belediyemizle birlikte bu sorunları çözmek adına birkaç aydır yaptığımız alt yapı çalışmalarımız esnasında bozulan üst yapı nedeniyle vatandaşlarımız zaman zaman bazı sıkıntılar yaşadı. Ancak altyapı olmadan üst yapının sağlıklı olması imkansızdı. Vatandaşlarımız alt yapı çalışması süresi içerisinde sabırla bizlere destek oldular. Vatandaşlarımıza çalışma süresi içinde bize gösterdiği sabırdan dolayı teşekkür ediyorum. “Yükselen Şehir Dilovası” sloganımızla çıktığımız yolda alt yapıların ardından ilçemize yakışır asfalt ve parke çalışmalarıyla birlikte cadde ve sokakları yenileyerek daha yaşanılabilir bir kent olma yolunda ilerliyoruz” dedi.     

Hastane yolunu inceledi

Başkan Şayir ayrıca Dilovası’nın kuzey mahalleleri ve OSB’lerin Dilovası Devlet Hastanesi’ne ulaşımını kolaylaştıracak, Kayapınar ve Turgut Özal Mahalleleri’nin ulaşımda ki yükünü hafifletecek olan hastane yolu çalışmalarını da yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat