Özdilek

Kültür/Sanat

Satrançta Cumhuriyet Kupası Turnuvası Sonuçlandı

EMO nun her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlemiş olduğu Cumhuriyet kupası turnuvasnda dereceye girenler ödülerine kavuştu.

30 Ekim 2013 Saat: 13:23
Satrançta Cumhuriyet Kupası Turnuvası Sonuçlandı
Satrançta Cumhuriyet Kupası Turnuvası Sonuçlandı

Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’ nin, Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Kocaeli İl Temsilciliği ile geleneksel olarak düzenlediği Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası` nın onuncusu 28 – 29 Ekim 2013 tarihlerinde Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonu` nda düzenlendi. İlginin çok yoğun olduğu gözlemlenen turnuvaya 6 ilden 313 sporcu katıldı.

 

Turnuvanın açılış töreni 28 Ekim Pazartesi günü yapılırken, açılış konuşmasını yapan EMO Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı H. Avni HAZNEDAROĞLU, 10 yıldır bu turnuvayı düzenlemekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. HAZNEDAROĞLU konuşmasında EMO Kocaeli Şubesinin, kamuya dönük etkinlikler çerçevesinde Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası ve Elektrik Enerjisi Verimliliği ve Çevre Üzerine Etkileri konulu Resim Öykü Yarışmasını her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğini ifade etti. Turnuvanın bu kadar yoğun ilgi görmesinin kendilerini memnun ettiğini belirten HAZNEDAROĞLU, başta Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Kocaeli İl Temsilcisi Halil İbrahim BERZAH‘a, hakemlere ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

 

İki gün süren turnuvada sporcular 10 Yaş Altı ve 14 Yaş Altı olmak üzere iki kategoride yarıştılar.

 

İki günlük heyecanlı ve coşkulu turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Kocaeli İl Temsilcisi Halil İbrahim BERZAH‘ a, EMO Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı H. Avni HAZNEDAROĞLU tarafından katkılarından dolayı plaket verilirken, turnuva hakemlerine de teşekkür belgeleri verildi.

 

Turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini EMO Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı H. Avni HAZNEDAROĞLU, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet FİDAN, Yönetim Kurulu Üyesi Sait ERÇEL, Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Kocaeli İl Temsilcisi Halil İbrahim BERZAH ve Turnuva Başhakemi Mustafa Kamil ÇELİKKOL verdi.

Turnuvada dereceye giren sporcular:

 

10 Yaş Altı Kategori:

  1.  Göktürk Kağan Kılıç
  2.  Alperen Sel
  3.  Alperen Fatih Akdere
  4.  Sait Sarıca
  5.  Işılay Yıldız
  6.  Bora Baykal
  7.  Berkcan Ergün
  8.  Murat Oğulcan Demirtaş
  9.  İrem Serdıl
  10.  Kıvanç Ege Dinç

 

14 Yaş Altı Kategori:

  1.  Kerem İlter
  2.  Mert Temel
  3.  Sena Duman
  4.  Efe Mert Kılıç
  5.  Tugay Çolak
  6.  Günkut Tunçefe Talaş
  7.  Fatih Baysa
  8.  Yusuf Börekçioğlu
  9.  Nilay Kısacık
  10.  Ensar Yağız Gönenç

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat