Özdilek

Güncel

Satı'dan Başkan’a ilk tebrik

Murat Satı, AKP’den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan ve 3. kez başkan seçilen İbrahim Karaosmanoğlu’nu ilk tebrik eden isim oldu.

1 Nisan 2014 Saat: 18:21
Satı'dan Başkan’a ilk tebrik
Satı'dan Başkan’a ilk tebrik

30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimde üçüncü kez Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanlığını kazanan İbrahim Karaosmanoğlu’na ilk tebrik işadamı Dr. Müh. Murat Mustafa Satı’dan geldi. Satı; “Göreve seçilen Başta büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere bütün belediye başkanlarını tebrik ediyor, yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi.


KARAOSMANOĞLU ÇOK BAŞARILI

Geçtiğimiz yılın Kocaeli Vergi rekortmeni olduktan sonra Kartepe’de Hilton Otel Projesi başlatan Murat Mustafa Satı, Karaosmanoğlu’nun yaptığı başarılı icraatlar ile Kocaeli genelinde yaşayan vatandaşların takdirini kazandığını bu yüzden de üçüncü kez göreve seçildiğini söyleyerek “Toplum kendisine yakın olan, kendi dertleri ile dertlenen siyasetçilere sürekli yol açıyor, destek veriyor, Karaosmanoğlu da 2 dönemdir yaptıkları ile vatandaşın gönlüne taht kurmuş bir siyasetçi olarak her dönem oy oranını arttırarak başkan seçiliyor” şeklinde konuştu.


ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

Karaosmanoğlu’nun siyaset anlayışını çok benimsediğini söyleyen Mustafa Satı; “Biz de Kocaeli’de yaşayan, bölgenin sorunlarını da iyi bilen bir yatırımcı olarak Karaosmanoğlu’na elimizden gelen bütün desteği vereceğiz, Kocaeli’nin gelişmesi, başlatılan yatırımların neticelendirilmesi ile ilgili olarak, üzerimize düşen bütün sorumlulukları yerine getireceğiz. Kocaeli genelinde seçilen 12 Belediye başkanını da tebrik ediyor ve bölgelerine daha iyi hizmet edeceklerine olan güvenimizin artarak devam ettiğinin de bilinmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat