Özdilek

Ekonomi

Satı, Hilton’un arazisini satın aldı

Casaba Residance ve Casaba Suit projeleri ile tanınan, 2012 yılının Kocaeli Vergi rekortmeni olan Dr.Müh.Murat Mustafa Satı, Hilton Oteli ile ilgili projeyi hızlandırdı.

1 Aralık 2013 Saat: 20:49
Satı, Hilton’un arazisini satın aldı
Satı, Hilton’un arazisini satın aldı

Satı, Kartepe sınırları içinde gerçekleştirilecek bu yatırımla ilgili otelin yapılacağı arsayı satın aldı. Projeyle ilgili çalışmalar hızlanırken, Hilton Oteli ile ilgili temelin en kısa zamanda atılması hedefleniyor.

Hilton Kocaeli ile ilgili yatırımda, otel 30 bin metrekarenin üzerinde kapalı alana sahip olacak. 400 yataklı olması planlanan Hilton Oteli’nde toplantı odaları, çalışma ofisi birimleri, balo salonu, kapalı-açık yüzme havuzu, sauna, fitness ve çeşitli önemli markaların mağazalarını bünyesinde barındıracak.

Hilton gibi dünya markası bir kurumu Kocaeli’ye kazandırmanın heyecanını yaşadığını söyleyen Murat Mustafa Satı, “Özellikle yatırımı Kartepe sınırları içerisinde yapmasında teşvik eden Kartepe Belediye Başkanı Sayın Şükrü Karabalık’a şükranlarımı sunuyorum. Otelin Kartepe’ye yapılması noktasında Sayın Karabalık’ın ısrarı ve yönlendirmesi son derece önemli bir etken oldu. Hilton oteli en kısa zamanda Kartepe-Kocaeli’ye kazandırmayı hedefliyoruz. ” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat