Özdilek

Turizm

Şarlı, Kaçkar ve Verçenik Dağları Anlattı

Kocaeli Kent Konseyi Fotoğraf Kulübünün bu haftaki konuğu Kocaeli Doğa Yürüyüş Parkurları & Kaçkar ve Verçenik Dağları, söyleşi ve fotoğraf sunumu ile Özcan Şarlı oldu

31 Mart 2014 Saat: 16:02
Şarlı, Kaçkar ve Verçenik Dağları Anlattı
Şarlı, Kaçkar ve Verçenik Dağları Anlattı

Kocaeli Kent Konseyi Fotoğraf Kulübünün bu haftaki konuğu Kocaeli Doğa Yürüyüş Parkurları & Kaçkar ve Verçenik Dağları, söyleşi ve fotoğraf sunumu ile Özcan Şarlı oldu. Englishtime sponsorluğunda gerçekleşen sunuma Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi başkanı Bilal Buksu, Değirmendere Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Taner Ragıpoğlu,Melih Sularbaşta olmak üzere Kocaeli Dağcılık Kulübü yönetimi  ve Değirmendere Fotoğraf Sanatı yönetimi’nden çok sayıda davetli katıldı.

KAÇKAR VE VERÇENİK DAĞLARI

Şarlı’nın,17 Ağustos 1999 Marmara depremi nedeniyle Kocaeli Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Kocaeli Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübünün ortaklaşa düzenlediği, Kaçkar ve Verçenik Dağı tırmanışında çektiği kareler büyük beğeni aldı. 3711 metre yüksekliğindeki Verçenik Dağı ve 3932 metrelik Büyük Kaçkar Zirvesine tırmanışta çektiği karelerden oluşan sunum, fotoğrafseverleri hayran bıraktı.

DAĞCILIK VE FOTOĞRAF

Dağcılık ile fotoğrafçılığın çok farklı olduğunu dile getiren Şarlı, “ Tırmanmaya başladığınız andan itibaren çantanızdaki 1 gram ağırlığın dahi hesabını yapıyorsunuz. O anları görüntülemek için büyük bir fedakarlık yaptığımı düşünüyorum. Benim için hem dağcılık hem de fotoğraf vazgeçilmez iki farklı tutku. Umarım beğenmişsinizdir” diyerek sözlerini tamamladı. Şarlı, sunumun ardından fotoğrafçıların sorularını yanıtlarken, fotoğraflar hakkında bilgi verdi.Kent Konseyi Fotoğraf Kulübü başkanı Nurşah Şahin, Şarlı’yı tebrik ederken, ortak organizasyon ile  bir gezi düzenlemek istediğini dile getirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat