Özdilek

Güncel

Şarlatanları TRT programlarına kim davet ediyor

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Doçent Teyfur Erdoğdu’nun TRT ekranlarında katıldığı programda, “Rüyamda peygamberi, Allah'ı ve Kabe'yi görüyorum’’ şeklindeki sözleri nedeniyle TRT’yi RTÜK’e şikayet etti.

2 Kasım 2018 Saat: 22:32
Şarlatanları TRT programlarına kim davet ediyor
Şarlatanları TRT programlarına kim davet ediyor

Şarlatanları TRT programlarına kim davet ediyor

Şarlatanları TRT programlarına kim davet ediyor CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Doçent Teyfur Erdoğdu’nun TRT ekranlarında katıldığı programda, “Rüyamda peygamberi, Allah'ı ve Kabe'yi görüyorum’’ şeklindeki sözleri nedeniyle TRT’yi RTÜK’e şikayet etti. Şarlatanları TRT programlarına kim davet ediyor detaylar haberimizde…

“Dini duygularımızı istismar eden sözleri yayınlayan TRT’ye ceza verilmeli”

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel; "Devletin kanalı TRT’de akademisyen adı altında akla gelmedik cambazlıklar yapan isimler yer alıyor. Halkın dini duygularını istismar eden bu kişinin sözlerini yayınlayan TRT’ye ceza verilmeli" dedi.

“TRT yöneticileri bu kişiyi nasıl ekrana çıkarabiliyor?”

Sertel, TRT 1'de 31 Ekim Çarşamba günü yayınlanan Gündem Ötesi programının konuğu olan Doçent Erdoğdu'nun ‘'İpe sapa gelmez sözler sarf ettiğini'' belirterek ‘' Bu kişi daha önce de bazı TV programlarındaki sözleriyle tepki çekmişti. Buna rağmen TRT'ye konuk oluyor ve halkın dini duygularını istismar ediyor. TRT yöneticileri bu kişiyi nasıl ekrana çıkarabiliyor? Bu durum tartışmasız yayın ihlalidir'' dedi.

“TRT, haberciliği ile halkımızın aklı ile alay etmektedir”

RTÜK'ün ve TRT yönetiminin harekete geçmesini isteyen Sertel ‘'Sol ve gerçekçi düşünen siyasetçiye, sendikacıya, bilim insanlarına ekranlarını kapatan TRT, hastalıklı düşünceye sahip kişileri programa çıkarıyor. CHP'den bir kişiyi bile konuk etmeyen TRT halkın vergileri ile ayakta durmaktadır. Ancak yaptığı programlar ve haberciliği ile halkımızın aklı ile alay etmektedir” açıklaması yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat