Özdilek

Eğitim

Sarısu Kampı Neşeli Geçiyor

İzmit Belediyesi’ne ait Kandıra Sarısu’daki Gençlik Kampı neşeli geçiyor.

4 Temmuz 2014 Saat: 23:24
Sarısu Kampı Neşeli Geçiyor
Sarısu Kampı Neşeli Geçiyor

31 Ağustos tarihine kadar açık kalacak kamptan 12-18 yaş arası gençler ücretsiz yararlanabiliyor. Hafta içi ve hafta sonu  gruplar halindeki kamptan bir ay içinde 378 gencin yararlandığı öğrenildi.  Aynı anda 72 kişinin kaldığı kampta gençler hem tatil yapıyor hem de bol bol stres atıyorlar. Eşsiz doğası, kumu ve denizi ile gençlerin büyük ilgisini gören kampta  masa tenisi, satranç, deniz bisikleti, kano gezintisi, doğa yürüyüşleri, yüzme ve bisiklet gibi çeşitli aktiviteler yapılıyor. Her türlü hizmetin ücretsiz olduğu kamptan yararlanan çocuklar ve gençler, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ederek”  Kamp sayesinde yaz tatilimizi en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Bizlere böyle bir imkanı sunan Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.

İzmit Belediyesi’nin Sarısu Gençlik Kampından 2 yıl içinde 5 bine yakın gencin yararlandığı bildirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
bahri 11.07.2014 18:04
tebrik ederim olumlu bir teklif.aslında belediyelerin karşılaması da bizden gidiyor fakat hiç değilse yük dağıtılmış,sadece minibüsçü esnafının üstüne yıkılmış olmaz.
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat