Özdilek

Spor

SARISU KAMPI GENÇLERİ AĞIRLIYOR

İzmit Belediyesi’nin Kandıra Sarısu’da bulunan gençlik kampı ilgi görüyor.

10 Ağustos 2013 Saat: 09:25
SARISU KAMPI GENÇLERİ AĞIRLIYOR
SARISU KAMPI GENÇLERİ AĞIRLIYOR

Bir tarafta orman, diğer tarafta kum ve denizin bulunduğu İzmit Belediyesi Sarısu Gençlik Kampı’ndan 2,5 ay içinde 800’e yakın gencin yararlandığı öğrenildi. Belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, kamptan 9-18 yaş grubundan herkesin ücretsiz olarak yararlandıklarını belirterek”  Haziran ayında açılan kamptan haftada ortalama 70 gencimiz yararlanıyor. Gençler, İzmit’te otobüs ile alınıp kampa götürülmekte burada 5 gün boyunca sosyal ve kültürel etkinliklerde bulunarak  dinlenmiş, dinç bir şekilde evine dönmektedir” dediler. Eylül ayının ortalarına kadar açık kalacak kamptan yararlanmak isteyenlerin belediyenin Kültür Müdürlüğü’nden detaylı bilgi alabilecekleri  kaydedildi.

SARISU KAMPI GENÇLERE AÇIK

Masmavi denizi, altın renginde kumu ve yeşil ormanıyla harika bir doğal güzelliğe sahip Sarısu Gençlik Kampı’nda spor uzmanların da yer aldığı 6 kişilik bir ekip görev yapıyor. Kampa gelen gençler 5 gün boyunca futbol, voleybol, plaj voleybolu, masa tenisi, bagminton, satranç turnuvaları, bisiklet gezileri, kano, akşam sineması, doğa yürüyüşleri, balık tutma, doğal yaşamı koruma seminerleri, zihin geliştirici eğitsel oyunlar ve bedensel gelişim oyunları gibi bir çok etkinliğe katılma imkanı buluyorlar.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat