Özdilek

Eğitim

Sarısu Gençlik Kampı, Kapalı Gişe

İzmit Belediyesi tarafından Kandıranın Sarısu sahilinde hizmete açılan Sarısu Gençlik Kampının bu yıl kapasitesinin dolduğunu ve kayıt alınmadığı bildirildi.

4 Temmuz 2015 Saat: 23:47
Sarısu Gençlik Kampı, Kapalı Gişe
Sarısu Gençlik Kampı, Kapalı Gişe

Haziran- Ağustos tarihleri arasında 10-18 yaş grubundan kişilerin yararlandığı kampın bu sene kapasitesinin tamamen dolduğu bu yüzden de kayıt alınamadığı açıklandı. Belediyenin Kültür Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren  Sarısu Gençlik Kampından  bir ay içinde 350 öğrencinin yararlandığı öğrenildi. Kampta aynı anda 72 kişi kalabiliyor.

 

 

Deniz, kum ve doğayla baş başa kalınan kampta çocuklar tüm olanaklardan ücretsiz olarak yararlanıyorlar. Futbol, voleybol, plaj voleybolu, masa tenisi, bagminton ve satranç turnuvaları, bisiklet gezileri, kano, kamp ateşi eğlenceleri, doğa yürüyüşleri, balık tutma, zihin geliştirici eğitsel oyunlar ve bedensel gelişim oyunları ile zenginleşen kampta çocuklar dilediğince zaman geçiriyorlar.

 

Kapasite artırılacak

Kamp için yeni kayıtların alınamadığını söyleyen yetkililer” Bu konuda  şimdiden çalışmalara başladık. Yapılacak düzenlemelerle kampın kapasitesini 2 katına çıkarmak istiyoruz” dediler.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat