Özdilek

Güncel

Sarımeşe'ye Park

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Sarımeşe Bakırlı Mahallesi'nde, bir park alanı oluşturuyor. Yapılmakta olan park sayesinde bölgenin önemli bir eksikliğinin giderilecek olması mahalle sakinleri tarafından da memnunlukla karşılandı.

 

Kartepe'de park eksiği olan bölgeler belirlenen program dahilinde giderilmekte. Bu yöndeki çalışmalar kapsamında Sarımeşe Bakırlı Mahallesi'nde de 200 m² alanda yeni bir park alanı oluşturuluyor. Ekipler yaptıkları çalışma sırasında 50 metre bordür ve 40 m² parke döşerken 12 m³ beton ile park alanını çevreledi. Zemini kauçuk ile döşenen çocuk oyun grubu alanı etrafında da 3 adet bank ve 1 çöp sepeti yerleştirilecek. Park alanında kurt bağrı yanı sıra çeşitli bitkiler dikilerek peyzaj çalışmaları tamamlanmış olacak. Geniş bir alana sahip Sarımeşe'deki park alanında çalışmalar önümüzdeki aylarda da devam edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat