Özdilek

Siyaset

Sarıgül Yılmaz’a destek için Gebze’ye geliyor

TDH (Türkiye Değişim Hareketi) Gebze, başkanları liderliğinde dün akşam Tarçın restaurant da tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül' ve Gebze adayı Yakup Yılmaz

14 Şubat 2014 Saat: 00:53
Sarıgül Yılmaz’a destek için Gebze’ye geliyor
Sarıgül Yılmaz’a destek için Gebze’ye geliyor

Topluluk birlikte yenilen  yemek  esnasında ki sohbetlerde  Mustafa Sarıgül'ün İstanbul Belediye Başkanlığını kazanması yönünde TDH Gebze olarak  nasıl katkı da bulunabileceklerinin planlamasını yaptı.

Yemek sonrası devam eden sohbete CHP Gebze Belediye başkan Adayı Yakup Yılmaz'da eşi ile birlikte katıldı. TDH Gebze İlçe Başkanı Barış Er, Yakup Yılmaz'a  yerel seçimlerde başarı sağlaması için destek vereceklerini bildirerek Mustafa Sarıgül'e kazanması yönünde katkıda bulunmak için İlçe teşkilatı olarak planlamalarının  hazır olduğunu ve bunu hayata geçireceklerini ifade etti.

Öte yandan, toplantıda CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül’ün önümüzdeki günlerde Gebze’ye gelerek Yılmaz’a destek için bazı etkinliklere katılacağı açıklandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat