Özdilek

Siyaset

SARIGÜL GEBZE’DE

TDH (Türkiye Değişim Hareketi) Gebze eski İlçe Başkanı, Zümrüt düğün Salonu’nun sahibi Yılmaz Kahraman, geçtiğimiz Ağustos ayında Medikal Park hastanesinde Midesi alınmış ve bir süre tedavi görmüştü.

23 Şubat 2013 Saat: 13:09
SARIGÜL GEBZE’DE
SARIGÜL GEBZE’DE

Durumu yeniden ağırlaşan Kahraman, beş gündür yeniden aynı hastanede tedavi altına alındı.  Eski TDH genel başkanı, Şişli Belediye Başkanı,  adı CHP İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için geçen Mustafa Sarıgül, medikal park hastanesinde, 5 katta tedavi gören kahraman’ı ziyaret etti. Sarığül’e TDH  Kocaeli  il başkanı Coşkun Ağaryılmaz da eşlik etti.

Dostu ve siyasi arkadaşı Kahrama’nı geçmiş olsun ziyaretine geldiğini, büyük üzüntü yaşadığını, Kahraman’ın değerli bir insan olduğunu ifade eden Sarıgül,   gazetecilerin siyasi sorularını yanıtsız bıraktı.

Sarıgül’ün hastane giriş ve çıkışında izdiham yaşandı. Vatandaşların  yoğun ilgisi ve fotoğraf çektirme talebi ile karşılaşan Sarıgül, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, küçük çocukları da kucağına alıp öptü.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat