Özdilek

Kültür/Sanat

Sarıdoğan, Esti Gürledi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan bu ayki basın toplantısını Körfez Belediyesinin icraatlarına ve Körfezin sorunlarına ayırdı.

 

Toplantıda geçen ay basında yer alan 910 öğrenciye burs verildiğine dair haberlerin tamamiyle gerçekten uzak olduğunu belirten Sarıdoğan, sadece seçim dönemlerinde halkla buluştuğunu belirttiği belediye başkanını verdiği vaatleri yerine getirmemek ve ihanet etmekle suçladı.

 

Sarıdoğan: “Sözde hayvancılığı destekleme kredileri veren hükümetin Belediye başkanı 30-40 yıllık Mezbaha nenin kapısına kilit vurmuştur.

 

Hala körfezi ikiye bölen D100 Kara yolu üzerinde üst geçit problemini halkın ve Muhtarların ısrarına rağmen çözememişsiniz.

Yine körfezin birkaç caddesi hariç birçok caddesinin durumu içler acısı bir halde durmaktadır.

Körfezin 2/3 sinin oturduğu Tütün çiftlik bölgesinde düğün salonu 2010 Mart veya Nisan ayında yapılacağı sözü verildiği halde Güney mahallesinde yani şehrin merkezinde içinde hafriyat dökülmüş halde durmaktadır.

 

Otogar ihtiyacı olan İlçemizde halkımız Büyükşehir otogarının uzak olması sebebiyle özellikle gece ve sabahın erken saatlerinde araba bulamadığından dolayı mağdur edilmektedir. Bu mesele hiç konuşulmamaktadır.

Samsun mahallesinin taşınacağı sözü havada kalmıştır. Mahalle sakinleri etrafındaki saatli bomba gibi olan dolum tesislerinin her an bir faciayla karşı karşıya kalacaklarından dolayı endişeli bekleyişleri sürmektedir.”

“Hereke sahillerinde Sabahlamakla Körfezin bu birikmiş devasa sorunlarına çare değil ancak bulsa bulsa balık bulurlar.” Açıklamasıyla konuşmalarına devam eden Sarıdoğan, önümüzdeki seçimlerde iktidar olmaları halinde, halkın efsane hizmetlere kavuşacağı sözünü vererek konuşmasını tamamladı.

 

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat