Özdilek

Ekonomi

Sarıdoğan: Bu seçim halkı sevenlerle rantı sevenler arasında olacak

Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan Adayı Recep Sarıdoğan projelerini anlattığı toplantıda, “Bu seçim halkı sevenlerle rantı sevenler arasında olacaktır dedi.

5 Mart 2019 Saat: 13:20
Sarıdoğan: Bu seçim halkı sevenlerle rantı sevenler arasında olacak
Sarıdoğan: Bu seçim halkı sevenlerle rantı sevenler arasında olacak

Recep Sarıdoğan: Bu seçim halkı sevenlerle rantı sevenler arasında olacak

Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan Adayı Recep Sarıdoğan projelerini anlattığı toplantıda, “Bu seçim halkı sevenlerle rantı sevenler arasında olacaktır dedi.

1 Nisan’da Körfez’de temiz bir sayfa açacağız” dedi

Haber detayı

 Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan Adayı Recep Sarıdoğan projelerini kamuoyuyla paylaştı. Recep Sarıdoğan’nın projelerini anlatmasının ardından SP Körfez Belediye Meclis Üyesi Adayları tanıtıldı. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekeleştirilen programa SP İl Başkanı Nurettin Çelik, SP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın,  SP Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, SP İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, il yöneticileri, belediye meclis üyesi adayları, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

 

“Milli görüş belediyeciliği markadır”

SP Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun programda yaptığı açılış konuşmasında, “Bir derdimiz var. Yeniden büyük türkiye’yi kuracak, vatan topraklarına ve cihana hizmet etmek sadece ve sadece Allah rızası kazanmak gibi derdimiz var. Allah bu derdimize derman vermesin. 31 Mart’ta güzel bir kampanya dönemi geçirmeyi ve seçimlerin milletimize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Milli Görüş belediyeciliği bir markadır. Milletimizin izniyle 31 Mart’ta Milli Görüş Belediyeciliği mührünü vuracaktır. 94 ruhu burada, kadro burada. 1 Nisan’dan sonra Körfez’i yönetecek müstakbel Belediye Başkanımızı Recep Sarıdoğan ve ekibine şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

 

“Belirli bir kesim sevinmesin”

Coşkun’un ardından kürsüye gelen SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “31 Mart seçimleri ülkemize, kentimize hayırlar getirsin. Seçim vatandaşın söz sahibi olduğu bir zaman dilimi. Körfez bu konuyla alakalı gerekli sözünü söyleyecek. 5 yıl önce seçtiğiniz belediye başkanı yaptığı hizmetlerle birlikte artık son 25 gününe girdi. Şimdi gelecek 5 yılı planlayan belediye başkanını seçeceğiz. Bu seçimde Körfez’de sadece belirli bir kesim sevinmesin, Körfez’de yaşayan bütün kardeşlerimiz sevinsin. Körfez’de Recep Sarıdoğan bütün Körfez’e ağabeylik yapabilecek enerji ve bilgi birikimine sahip” diye konuştu.

 

“Dürüst başkan dürüst yönetim”

“Yerel yönetim demek kadro demek” diyen Nurettin Çelik, “16 yılda 11 seçim yaptık. Her seçimde sözüm ona büyüyerek gelen bir parti göreve geldi. Yerelde de genelde de güçlendi. Bugün artık değişimin kendi içerisinde yaşanacağı bir süreci ortaya koymakta. Bu seçimin ana gayesi dürüst başkan ve dürüst yönetimdir. Körfez’in uzun zamandır beklediği duyguyu İnşallah hep birlikte yaşayacağız” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

 

“Nice başkanlar geldi”

Çelik’in ardından söz alan SP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, “Biz mahalli idareler seçimi gerçekleştiriyoruz. İnsanlarımız her telden konuşan idarecileri dinlediğinde bunun yerel seçim değil de genel seçim havasında yürütüldüğünü görüyor. Biz Kocaeliliyiz. Nice yerel seçimler geçirdik. Nice belediye başkanları geldi, gitti. Nice adaylar seçildi, niceleri seçilemedi” dedi.

 

“Bir gözü dolar, bir gözü euro görüyor”

Aydın konuşmasında, “İş öyle bir boyuta geldi ki söyleyecek sözü olmayanların bu seçimi gerilim içerisinde geçirme derdinde olduklarını görüyoruz. AK Parti’ye heyecanla oy veren insanlar yoruldu. Büyük vaatler, büyük hayal kırıklıkları oldu. Değişiklik olma zaruriyeti vardır. Bazı yöneticilerin bir gözü Dolar bir gözü Euro görüyor. Biz yapamayacağımız işi vaadetmeyiz.” ifadelerini kullandı.

 

“Borcumuzu ödemeye geliyoruz”

Aydın’ın ardından kürsüye çıkan SP Körfez Belediye Başkan Adayı Recep Sarıdoğan, “Körfez kuytu ve ıssız demektir. Bugüne kadar isminin hakkını verdi. Şimdi değişim zamanı. Ülkeye kazandırdığının karşılığını alan, konuşan bir Körfez için buradayız. Şehirleri anlamlı kılan esas unsur içinde barındırdığı değerlerdir. Sahip olduğu medeniyet değerleri kentin esas kimliğidir. Evimizdir Körfez. İnsan bütün varlıkların merkezindeki temel unsurdur. İlçemizin deniziyle, limanlarıyla meskenimizdir. Kirazını tattığımız güzel ilçemiz Körfez’e borcumuzu ödemeye geliyoruz” dedi.

 

“Başkanlık koltuğuna oturacağız”

“1 Nisan’da birçok olumsuzluk olumlu olarak vatandaşa geri dönecektir” diyen Sarıdoğan konuşmasında, “Bu seçim halkı sevenlerle rantı sevenler arasında olacaktır. Bu seçim adam kayıranlarla liyakatı esas alanlar arasında geçecektir. Bu seçim reklamı sevenlerle hizmeti sevenler arasında geçecektir. Körfez’de temiz bir sayfa açacağız. İnsanımız İnşallah bizleri başkanlık koltuğuna oturturacak” ifadelerini kullandı.

 

SP körfez belediye meclis üyesi adayları

 

Hikmet Aydın - Makine Teknikeri

 

Fatih Sevimli - İnşaat Teknikeri

 

Rıfat Güzel - İş Adamı

 

Esma Nur- Alkan Avukat

 

Cem Kaplan - Esnaf

 

Süleyman Duman - İş Adamı

 

Murat Aktaş - Sosyal Hizmetler Uzmanı

 

Ömer Çakal - Nakliyeci

 

Tarkan Bilgin - İş Adamı

 

Hüseyin Talha Sever - Mimar

 

Cüneyt Örgüt - Elektronik Teknisyeni

 

Abbas Bülbül - İç Mimar

 

Burak Koca - Esnaf

 

Resul Sert -  İş Adamı

 

Vehbi Beytekin - Çevre Mühendisi

 

Sinan Tokatlı - Esnaf

 

Sinan Yücel -  Operatör

 

Mehmet Yavuz  - Otomasyon Bakım Teknisyeni

 

Faruk Göksoy  - Operatör

 

İsmail Yıldız - Makine Operatörü

 

Mehmet Kars - Desinatör

 

Ömer Umutlu - Emekli

 

Recep Yeniler - Emekli

 

Döndü Ekiz - Muhasebeci

 

Hasan Kılıçkaya - Finans Uzmanı

 

Ahmet Durmuş - Öğrenci

 

Yakup Özer - Esnaf

 

Yusuf Türk -  İnşaat Mühendisi

 

Ahmet Soydaş - Emekli

 

Neşe Küçükemirler - Ekonomist

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat