Özdilek

Siyaset

Sarıdoğan “Adil Düzen Gelmeden Dünya Sömürüden Kurtulmaz”

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

İlçe yönetimini ve mahalle temsilcilerini bir araya getiren SP Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Seçime odaklandıklarını ve hiç zaman kaybetmeden bütün Körfez’de Milli Görüş rüzgârını yeniden estireceklerini belirten Sarıdoğan salon toplantıları ve konferans faaliyetlerine yeniden başlayacaklarını söyledi.

 

İlçe Başkanı konuşmasında ayrıca şunlara yer verdi. “Bütün mahallelerde ve ilçe genelinde eğitime büyük önem veriyoruz ve bunu Milli Görüş’ün yetiştirmiş olduğu usta hatiplerimizin verecekleri konferanslarla kaldığımız yerden devam ettireceğiz. Hiçbir vatan evladı bir kısım medya vasıtasıyla ülke gündeminde oluşturulmak istenen kayıkçı kavgalarıyla ve sanal gündemlerle kandırılmayı hak etmiyor.

 

Bu iktidar ne yazık ki gerçek manada iktidar olamamıştır. Başörtüsü meselesini bile eline yüzüne bulaştırıp seçimler için malzeme yapmak üzere CHP ye emanet etmiştir. Bu tavırlar AKP’nin bir şey yapmak istemediğinin açık bir göstergesidir.

 

Bunun yanı sıra Ülkemizi şuan itibariyle en çok alakadar eden konu NATO'nun Füze Savunma Sistemi ile ilgili pazarlıkları kapalı kapılar ardında devam etmektedir. İsrail'i korumak için Türkiye'ye yerleştirilmesi planlanan Füze Savunma Sistemi, Türkiye'de ABD'nin kalıcı olarak yer etmesi, İran ve Rusya'nın düşman ülkeler haline gelmesi ve Türkiye'yi İsrail'i koruyan bir siper haline getirecektir. Ne yazık ki gündem bunlardan çok uzaktır.

 

Sömürüyü esas alan bugünkü dünya düzeninin değişmesine sömürgecilerin kolay kolay razı olmayacakları kesin ama adil düzen gelmeden de dünyanın sömürüden kurtulması mümkün değildir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat