Özdilek

Güncel

Sarıbay, “Sağlık sektöründe yaşanan sorunlar tüm toplumu ilgilendirir”

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, 14 Mart Tıp Bayraı dolayısıyla bir açıklama yaptı. Sarıbay açıklamasında sağlık sektöründe yaşanan sorunların sadece sağlık çalışanlarını değil tüm toplumu ilgile

14 Mart 2018 Saat: 11:43
Sarıbay, “Sağlık sektöründe yaşanan sorunlar tüm toplumu ilgilendirir”
Sarıbay, “Sağlık sektöründe yaşanan sorunlar tüm toplumu ilgilendirir”

Çabalarını takdir ediyoruz  

Sağlıklı hayat insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır diyerek sözlerine başlayan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır.''önce insan'' anlayışı ile herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması büyük önem taşımaktadır. Hiç kuşkusuz ki bu alanda doktorlarımızın fedakarlıkları ve meslek aşkları sayesinde insanın yaşam kalitesini yükseltmede ve hastalarını sağlığına kavuşturmak adına kutsal saydığımız önemli zor bir görevi üstlenmişlerdir. Sağlık alanında gece gündüz her yerde her koşulda büyük özveri ile görev yapan kendisini 'insana hizmet  ilkesine adamış doktorların ve sağlık personelinin insanları en hızlı şekilde sağlığına kavuşturma çabasını takdir ediyoruz” dedi.

Aksaklıkların biran önce düzeltilmesi gerekir

Günlük politikalarla yürütülemeyecek kadar yaşamsal öneme sahip sağlık sektöründe yaşanan sorunların, yalnızca doktorları ve sağlık çalışanlarını değil, tüm toplumu yakından ilgilendirdiğini dile getiren Cengiz Sarıbay, “Tüm bu olumlu gelişmelere karşın, sağlık sistemimizin aksayan yönlerinin bulunduğu bir gerçektir ve bu aksaklıkların geleceğe dönük plânlamalarla gözden geçirilerek düzeltilmesi gerekmektedir” diye konuştu.

Günlerini kutladı

Cengiz Sarıbay son olarak, “ İnsanlığa nitelikli yaşam sunmayı ilke edinen, bizlerin daha sağlıklı ve daha mutlu bir hayat sürmesi için en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında fedakarca çalışan tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, bu mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat