Özdilek

Siyaset

Sarıbay, mazbatasını aldı

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yöneticileri, Kocaeli Adliyesi’nde yapılan törenle mazbatalarını aldı.

5 Ocak 2016 Saat: 16:22
Sarıbay, mazbatasını aldı
Sarıbay, mazbatasını aldı

CHP İl Örgütü’nün kongresi 27 Aralık tarihinde Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilmişti. Kongreye tek başkan adayı olarak katılan Cengiz Sarıbay ve onun listesi, seçimi kazanmıştı. İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yöneticileri, dün Kocaeli Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatalarını alarak resmen göreve başladı. Mazbata törenine İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yöneticilerin yanı sıra Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç ve partililer de katıldı. Mazbata töreni sonrasında açıklama yapan İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Bu mazbata şeref defterimiz oldu. Ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.


BEYAZ BİR SAYFA AÇACAĞIZ
Mazbata töreni sonrasında kısa bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Mazbatamızı aldık. Yapılan seçimlerde hiçbir itiraz edilmediği tescilledi. Bu yönde safsata haberler vardı. Onlar da çürütülmüş oldu. Daha sorumlu, daha bilinçli hareket edeceğiz. Beyaz bir sayfa açacağız. Bize oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Hepsine ihtiyacımız var. Bu mazbata bizim şeref defterimiz oldu. Kentimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat