Özdilek

Güncel

Sarıbay, “Brilikteliğin sembolüdür”

Sarıbay, dünya genelinde baharın gelişinin habercisi olması dolayısıyla bahar bayramı olarak kutlanan 21 Mart Nevruz için yaptığı açıklamada, Nevruz’un ihtiyacımız olan birlik ve beraberliğin simgesi olduğuna dikkat çekti.

21 Mart 2018 Saat: 11:34
Sarıbay, “Brilikteliğin sembolüdür”
Sarıbay, “Brilikteliğin sembolüdür”

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, dünya genelinde baharın gelişinin habercisi olması dolayısıyla bahar bayramı olarak kutlanan 21 Mart Nevruz için yaptığı açıklamada, Nevruz’un ihtiyacımız olan birlik ve beraberliğin simgesi olduğuna dikkat çekti.

Bu gün hepimizin

Nevruz, yenigün, yeniden doğuştur diyerek sözlerine başlayan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Barışın, dostluğun, kardeşliğin ve üretimin, en önemlisi ihtiyacımız olan birlik ve beraberiliğin simgesi olan Nevruz; hepimizin. Baharla birlikte birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın da uyanmasını temenni ediyorum. Türkiye’de yeni dönemin 2018 Nevruz’u ile beraber daha candan, daha hoşgörülü ve daha adaletli olmasını diliyorum. Nevruz, birlikteliğin sembolüdür. Bu ülke hepimizin, bu gün hepimizin” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat