Özdilek

Siyaset

Sarı’dan, Millet Buluşması Mitingine davet

CHP Kocaeli İl başkanı Bülent Sarı il yönetimi haftalık olağan toplantıları için parti binasında bir araya geldi. Hazırlıkları gözden geçiren İl yönetimi Millet Buluşması Mitingine tüm Kocaeli'yi davet etti.

27 Nisan 2023 Saat: 20:45
Sarı’dan, Millet Buluşması Mitingine davet
Sarı’dan, Millet Buluşması Mitingine davet

 Sarı’dan, Millet Buluşması Mitingine davet

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, “Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in Millet Buluşmaları mitinglerinde bir araya gelmek için yeniden Kocaeli’yi tercih etmeleri hem bizler hem ülkemiz için çok kıymetli”

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve il yönetimi haftalık olağan toplantıları için parti binasında bir araya geldi. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri için hazırlıklarını büyük bir titizlikle sürdüren CHP İl Yönetimi, 28 Nisan Cuma Günü saat 17.00’da Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımı ile Kocaeli Kongre Merkezi Miting ve Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek Kocaeli Millet Buluşması Mitingi’nin son detaylarını görüştü.

 

Daha önce 2019 seçimleri hazırlıklarında yine Kocaeli mitinginde birlikte halka hitap eden Kılıçdaroğlu ve Akşener’in 14 Mayıs seçimleri öncesinde Kocaeli fotoğrafını tekrarlayacak olması tüm gözleri bu bölgeye çevirdi. Miting hazırlıkları konusunda açıklama yapan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, “İl yönetimi toplantımız öncesinde TBMM Başkanvekili Kocaeli Milletvekilimiz Haydar Akar, Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekilimiz Tahsin Tarhan, İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet, İl SKM Başkanımız Nazım Gençtürk, ilçe başkanlarımız ve milletvekili adaylarımız ile bir araya geldik. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in Millet Buluşmaları mitinglerinde bir araya gelmek için yeniden Kocaeli’yi tercih etmeleri hem bizler hem ülkemiz için çok kıymetli. Bu sebeple tüm kadrolarımızın desteği ile hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Yağış için de önlemlerimiz alınmaktadır. Baharı hep birlikte karşılamak için hepimiz biraz ıslanmayı elbette göze alacağız. Yarın baharı Kocaeli’den hep birlikte karşılayacağız. Bu topraklarda adalet isteyen, halkın, hakkın zaferi isteyen herkesi yarın ki Kocaeli Millet Buluşması Mitingimize bekliyoruz.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat