Özdilek

Güncel

Sapanca yolu bubi tuzağı

İl Genel Meclisi’nin Kasım ayı toplantılarının 8’inci birleşimi gerçekleşti.

14 Kasım 2013 Saat: 09:00
Sapanca yolu bubi tuzağı
Sapanca yolu bubi tuzağı

Meclis Başkanı Fahim Kılıç’ın önerisiyle gündem maddelerine eklenen Derince’deki Cemevine Özel İdare tarafından cenaze aracı alınması konusu oy birliği ile Bütçe komisyonuna havale edildi. Konuyla ilgili söz alan CHP’li meclis üyesi Adnan Tok alınacak olan cenaze aracının bir köşesinde İl Özel İdaresi’nin isminin geçmesini istedi. Tok’a cevap veren Kılıç isim yazılmasının gereksiz olduğunu ifade etti. Toplantıda ayrıca 2014 Mali Yılı Bütçe Tasarısında yer alan ve bir önceki birleşimde ilk beş maddesi kabul edilen “Bütçe Kararnamesi’ndeki devamı beş maddenin sırasıyla ve her üyenin adı okunmak suretiyle oylanarak kabul edildi.

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde söz alan CHP’li Erdal Baş yeni yapılan Sapanca yolu ile ilgili sıkıntıları dile getirerek, “Yeni yapılan Sapanca Yolu’nun Uzunçiftlik’ten başlayarak Maşukiye köprüsüne kadar olan 11 kilometrelik kısmında yolcu otobüslerinin durabileceği veya vatandaşın otobüs bekleyebileceği hiçbir durak ve cep bulunmuyor. İnsanlar yol ortasında bekliyor. Daha önce bu nedenlerden dolayı ölümlü kazalar da yaşandı. Yol adeta bubi tuzağı gibi. Yüklenici firma ile irtibata geçilerek bu hatayı gidermesini sağlayalım. Önümüz kış. Havalar soğuyacak” şeklinde konuştu. İl Genel Meclisi’nin bugün aynı salonda sabah saatlerinde Valilik programının olması nedeniyle 13.30’da toplanmasına karar verildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat