Özdilek

Aşayiş

Şantajcı sahte subay polise yakalandı

İzmit’te sosyal medya hesabı üzerinden kendisini subay olarak tanıtan ve bu yöntemle çok sayıda kadını kandırarak çıplak fotoğrafları ile şantaj yaptığı öne sürülen kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

24 Kasım 2017 Saat: 07:53
Şantajcı sahte subay polise yakalandı
Şantajcı sahte subay polise yakalandı

Alınan bilgiye göre sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde oluşturduğu sahte hesapla kendisini subay olarak tanıtan U.S. (23) isimli şahıs, sosyal medya üzerinden irtibata geçtiği genç kızlarla evlenme vaadi ile ilişki kurduktan sonra çıplak fotoğraflarını çekerek kendilerine tehdit ve şantaj yaparak para istedi. Sahte subayın ağına düşen bir kadının durumu polise bildirmesi üzerine polis ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen soruşturmakapsamında genç kadın parayı sözde U.S.’ye teslim etmek üzere sahte bir buluşma düzenledi. Polis ekiplerini fark eden U.S. kaçmaya başladı. U.S. ve polis ekipleri arasında yaşanan kovalamaca Körfez ilçesinde son buldu. Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan U.S. sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. U.S.’nin suçunu itiraf ettiği öğrenilirken cep telefonunda ise benzer yöntemle tuzağına düşürüp çıplak fotoğraflarını çektiği çok sayıda genç kızın fotoğrafları ele geçirildi. Polis ekipleri, benzer konularda tehdit alan kişilerin ilgili polis merkezlerine başvurmaları gerektiğini belirtirken işlemleri tamamlanan U.S. adliyeye sevk edil.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat