Özdilek

Güncel

Sandıklar güven altında

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, İl Emniyet Müdürlüğü’nde Güvenlik Şube Müdürü Yardımcısı Hüsamettin Vural ile görüştü.

19 Şubat 2014 Saat: 18:03
Sandıklar güven altında
Sandıklar güven altında

Sirmen, seçimlerin güvenlik önlemlerine değindi, oy pusulalarının olduğu torbaların seçim kuruluna teslim edilene kadar güvenlik ekiplerinin eşlik etmesinin aksamadan yapılacağına inandığını söyledi.

Hüsamettin Vural, “Seçimlere kısa bir süre kalınca çalışmalarımızda her geçen gün yoğunluk daha da artacak. Bu süre zarfında seçim kurullarıyla daha fazla iletişim halinde oluyoruz. Kentin güvenliği için gece gündüz çalışıyoruz” dedi. Vural, seçimlerde sayımlar bittikten sonra bütün oy torbalarının görevliler tarafından takip edilip gerekli mercilere teslim edileceğini, bu konuda en küçük bir şüphe bile duyulmamasını istedi. Vural, köylerde de aynı güvenlik önlemlerinin jandarma tarafından alınacağını hatırlattı. Sefa Sirmen, geçmiş dönemlerdeki yerel seçimlerde sandık başkanlarının tek başına seçim kuruluna gittiğini hatırlattı, bu kez daha fazla önlem alınması talebinde bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat