Özdilek

Siyaset

Sancaklı: ''Korkunun ecele faydası yok''

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, dün akşam Genç Kocaelililer Derneği’ni ziyaret etti. Marina’da bulunan dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette GKD Başkanı Ayhan Varol ve yönetimi, Saffet Sancaklı ile birlikte

26 Kasım 2013 Saat: 13:22
Sancaklı: ''Korkunun ecele faydası yok''
Sancaklı: ''Korkunun ecele faydası yok''

MHP Büyükşehir belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, Başkan Karaosmanoğlu’nun kendisiyle ilgili yorumu “sığ ve dar kafalı bir açıklama” ile değerlendirdi, “Korkunun ecele faydası yok” dedi.

Sohbet esnasında dernek yöneticileri tanıyan ve kadının önemine değinen MHP Büyükşehir belediye başkan adayı Sancaklı, “Siyasette kadın olmazsa olmuyor. Her şeyin ayarını biliyorlar. Bayanların mecliste de çok olması gerekiyor. Bizim partimizde de bayanlar çok az. MHP; anasına, eşine, kız kardeşine çok önem veren zihniyet ama uygulamaya geldiğinde benim işim var deniliyor. Uygulamada buna çok önem vermiyoruz” diye konuştu.

GKD Başkanı Ayhan Varol, yerel seçimler öncesinde her siyasi partiye kapılarının açık olduğunu dile getirdi, “Kente yarar sağlayacak tüm projelerini dinlemeye hazırız” dedi. MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen, “GKD, bizim de gençliğimizden beri Kocaeli’nin en önemli derneklerimizden bir tanesidir” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü de projelerine destek isteyeceklerini ifade etti, “Kentin faydasına olan projelerimize kendilerinden destek isteyeceğiz” dedi. MHP İzmit Belediye Başkan adayı Ayhan Arpacı, “Bu dönemde siyasete müdahil olmamak mümkün değil. Daha önce odun kömür yakacak yardımı alırken, bu kömürler MHP’li diye kesiliyorsa ben müdahilim. Benim sizlerden istediğim sadece bizleri izleyin, partimizi o zaman anlayacaksınız. Bizleri bir kez

Büyükşehir Belediye Başkanının kendisine karşı eleştirisine cevap veren MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, şunları söyledi:

“Kendisi çok sığ, dar kafalı bir açıklama yapmış. Kendisi, bizim vizyonumuzu, bizi anlamayacak kapasitede olduğunu bir kez daha gösterdi. Korkunun ecele faydası yok. Ben Karaosmanoğlu’nun yerinde olsam, bir sonraki seçimde MHP 6-7 milletvekili çıkaracaktır. Bundan sonra kendisi siyaset geleceğini düşünsün. Bu kadar vizyonsuz bir ekipten, vizyonlu cevap da beklemek pek mümkün değil tabi” 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat