Özdilek

Güncel

Sancaklı: 'Kocaeli yoğun bakıma girdi'

Rizeliler Derneği tarafından her hafta cumartesi düzenlenen kahvaltı organizasyonunun bu haftaki konukları MHP'li yöneticiler ve belediye başkan adayları oldu.

15 Şubat 2014 Saat: 14:25
Sancaklı: 'Kocaeli yoğun bakıma girdi'
Sancaklı: 'Kocaeli yoğun bakıma girdi'

Yahya Kaptan Mahallesindeki dernek binasında gerçekleştirilen kahvaltıya eski Kocaeli Milletvekili Kemal Köse, MHP Başiskele Belediye Başkan adayı Halit Bayhan, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen, MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender katıldı. Rizeliler Derneği Başkanı Osman Çakır, hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmadığını söyleyerek Antikkapı'da düzenlenecek olan Rizeliler Gecesine herkesi davet etti. Çakır organizasyonun Kaçkar TV’den canlı yayınlanacağını ve Rizeli sanatçıların sahne alacağını söyledi.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, dernek üyelerinden oy isteyerek, mevcut Büyükşehir yönetimine çattı.

Sancaklı, şunları söyledi:

“- Bazıları diyor ki seçimden önce siyasiler oy istemek için geliyor, ama sonrasında 5 sene sonra gelmiyor. Ben ilk defa seçilmek için sizlerden oy istiyorum, o zaman gelip gelmeyeceğime karar verin. Siyasilerin eski halleri kalmadı, maalesef yozlaşma her yerde olduğu gibi devam ediyor. Spor camiasında bile güya centilmenlik hoşgörü ama gelinen durum ortada. Anıtpark'a tramvay koydular. Ben bunu şaka zannettim. Tramvay dediğiniz şey 130 yıl önce İstanbul'a gelmiş. Bir de utanmadan, sıkılmadan bakanlarını alıp içeride resim çektirdiler. Rayı yok, güzergahı yok, bütün köprülerde 'Kocaeli Tramvayını Seçiyor' diye afişler asıldı. Bizimle dalga geçiriyorlar bir de tur bindirdiler. Bu şehir yoğun bakıma girdi. Gelin bu şehri yoğun bakımdan çıkartalım”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat