Özdilek

Siyaset

SANCAKLI DOĞRU TERCİH DEĞİL

MHP eski Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş, basın mensuplarını ağırladığı iftar yemeğinde MHP'den Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konuşulan Saffet Sancaklı'nın doğru tercih olmadığını söyledi

1 Ağustos 2013 Saat: 18:18
SANCAKLI DOĞRU TERCİH DEĞİL
SANCAKLI DOĞRU TERCİH DEĞİL
MHP eski Kocaeli MilletvekiliCumali Durmuş, Maşukiye'deki evinde basın mensuplarını ağırladı. Eşi ve kızlarının yaptığı yemeklerin ikram edildiği iftar yemeğinde Cumali Durmuş kendi elleri ile basın mensuplarına ev sahipliği yaptı. Ezanın okunmasıyla masada herkes orucunu açarken, yemeğin ardından ise Durmuş güncel konulara değinerek açıklamalarda bulundu. 
 
SANCAKLI, DOĞRU TERCİH DEĞİL 
Saffet Sancaklı'nın Büyükşehir Belediye adaylığı ile ilgili ilginç açıklamalarda bulunan Durmuş "Kendisi önce aday olsun. Kendisi tanınan ve bilinen birisi ama ben onun Kocaeli için doğru tercih olduğunu düşünmüyorum. Kendisinin Kocaeli'ye cevap vereceğine inanmıyorum. Kocaeli'nin bir sahibe ihtiyacı var. Partimizde fırsat verildiğinde daha nice adaylar var. Ama umarım Sancaklı, bizi yanıltır" şeklinde konuştu. 
 
SİRMEN, ADAY OLUR 
Adayların kesinlikle temayülle belirlenmesinin gerektiğini ifade eden Durmuş "Adaylar belirlenirken mutlaka temayül yapılmalı. Kocaeli şuan depo kenti oldu. Ben şehirden çıktığımda keşmekeşle karşılaşmak istemiyorum. kocaeli gibi bir kentin kent meydanı yok. Kadınları Adalara Modalara götürmekle siyasette yapılmaz. Sefa Sirmen'in İzmit Belediye Başkan aday olmasını bekliyorum" dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat