Özdilek

Siyaset

Sancaklı aday olursa AKP ve CHP korksun

Bursa’da düzenlenecek olan Kuruluş Mitingi nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Milletvekili Lütfü Türkkan, içinde vatan sevgisi olan herkesin bu mitinge katılabileceğini söyledi. Yerel seçimlerle ilgili ise Türkkan, “Saffet Sancaklı

17 Mart 2013 Saat: 19:17
Sancaklı aday olursa AKP ve CHP korksun
Sancaklı aday olursa AKP ve CHP korksun
MHP İl Teşkilatı’nın 23 Mart’ta Bursa’da düzenlenecek Kuruluş Mitingi nedeniyle organize ettiği yemekli toplantı dün Sarper Restaurant’ta gerçekleştirildi. Toplantıya MYK üyeleri Lütfü Türkkan ve Mehmet Bülent Karataş, İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe başkanları ve partililer katıldı. Mitingle Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin mesajını okuyan Türkkan, MHP’li olsun olmasın içinde vatan sevgisi, elinde Türk Bayrağı olan herkesin bu mitinge katılabileceğini söyledi.

AKP VE BDP BİRLİKTE PROGRAM YAPSIN
Kocaeli gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Türkkan, BDP’nin gerçekleştirdiği Nevruz etkinliğini ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun katıldığı toplantıyı eleştirdi. Bu iki partinin birlikte program yapması gerektiğini belirten Türkkan, “İki parti de aynı amaca hizmet ediyor. İki toplantı bir arada yapılabilirdi ama herhalde bunu yapmak akıllarına gelmedi. BDP’nin tavrı başından beri belli, bunu yadırgamıyorum. Ama gemiyi azıya alma noktasında AKP’nin tavrına değinmek istiyorum. Başbakan’ın başkan olma hırsı yüzünden olağanüstü bir çaba sarf ediliyor” dedi.

MHP’NİN YAPTIĞI EN İYİ İŞ
DP’den AKP’ye geçen Süleyman Soylu’nun bir yıl önce AKP’yle ilgili söylediklerini hatırlatan Türkkan, “Siyaset statüko değildir, kıvırma sanatı da değildir” dedi. Aday adaylarının açıklanmaya başlanmasıyla ilgili de “MHP’nin bugüne kadar yaptığı en iyi iş yorumunu yapan Türkkan, “Seçime üç ay kala ilan edilen adaydan kimseye hayır gelmez” şeklinde konuştu. Devlet Bahçeli’nin Büyükşehir adayı olacağı düşünülen Saffet Sancaklı’ya Kocaelispor atkısı takmasını kendisinin de adaylık açıklaması olarak nitelediğini dile getiren Türkkan, “Bu izlenimi ben de aldım ama gene de resmi açıklama yağılmadan konuşmamak lazım. Sancaklı Kocaeli’nde sevilen bir isim. Adaylığı netleşirse AKP ve CHP aday belirleme konusunda yeniden düşünmeye başlasın” ifadelerine yer verdi. Türkkan Aydın Ünlü’nün Sancaklı’ya eş değer aday bulunamayacağı söylemine katılırken, “Teşkilat için Sancaklı gibi en az 5 adayın daha olabileceğini, MHP’de aday sıkıntısı yaşanmadığını ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat