Özdilek

Spor

Şampiyonlar Ödüllerine Kavuşuyor

Kısa adı TOSFED olan Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun geleneksel olarak düzenlediği "Şampiyonlar Gecesi Ödül Töreni" 6 Ocak 2013 Pazar akşamı gerçekleştiriliyor.

1 Ocak 2013 Saat: 15:40
Şampiyonlar Ödüllerine Kavuşuyor
Şampiyonlar Ödüllerine Kavuşuyor

 

Geride bıraktığımız 2012 sezonundaki ulusal şampiyona yarışlarının ardından, kendi kategorilerinde Türkiye Şampiyonu ya da Birincisi olan sporcular ile şampiyona ve sınıf birinciliklerinde ilk üçe giren sporcuların kupalarına kavuşacağı TOSFED Şampiyonlar Gecesi 6 Ocak 2013 Pazar saat 19:00 itibariyle Grand Cevahir Hotel’de düzenlenecek.

2012 otomobil sporları sezonunda koşulan 60 ulusal şampiyona yarışmasının kupa galipleri bu gecede kupalarına kavuşacak. Türkiye şampiyonları, grup ve klasmanlarında ilk üçe giren sporcuların ödül alacağı bu özel gecede, yurt dışında ülkemizi temsil eden sporculara, kulüplere ve emeği geçenlere de teşvik ödülü ve plaketleri takdim edilecek.

Ayrıca TOSFED’in her sezon başında gerçekleştirdiği Kulüpler Toplantısı, 5-6 Ocak 2013 tarihlerinde yine Grand Cevahir Hotel’de gerçekleştirilecek. Türkiye çapında tescilli kulüp temsilcilerinin davetli olduğu toplantıda talimatlar, yeni düzenleme ve projelere ilişkin bilgilendirmelere yer verilmesinin yanı sıra, kulüplerle görüş alışverişinde bulunulacak

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat