Özdilek

Spor

Şampiyon Doğuşcan İspanyaya Gidiyor

Vücut Geliştirme Türkiye Şampiyonu İzmitli sporcu Doğuşcan Yüksek 14 Mayıs'ta İspanya'da gerçekleşecek olan Avrupa Şampiyonası öncesi Eray Playstation-Karaoke kafede basın toplantısı düzenlendi ve herkesten helallik istedi.

7 Mayıs 2014 Saat: 12:25
Şampiyon Doğuşcan İspanyaya Gidiyor
Şampiyon Doğuşcan İspanyaya Gidiyor

ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONU OLMUŞTU

Geçtiğimiz ay içerisinde Ankara'daki Federasyon Hakemleri Şampiyonası'nda kendi kilosu ve tüm kilolarda şampiyon olan, 3 hafta önce de Zonguldak'taki Türkiye Şampiyonası'nda da 1. olarak İzmit'e büyük bir gurur yaşatan vücut geliştirme sporcusu Cihan Doğuşcan Yüksek, Milli Takım'a seçilmiş ve hem ülkemizi hem de ilimizi 14 Mayıs'ta İspanya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda temsil etme hakkı kazanmıştı. Başarılı sporcu Doğuşcan, Yenişehirspor Antrenörü Aydın Kolaylı ve başarılı futbolcu Erman Deniz'in sahibi olduğu Eray Playstation - Karaoke Kafe'de düzenlediği basın toplantısında helallik istedi. 

 

ANLATIRKEN GÖZLERİ YAŞARDI

Doğuş Yüksek 12 yıldır bu sporla ilgilendiğini ifade etti ve "Yaklaşık 12 yıldır bu sporu yapıyorum. Yıllar önce girdiğim Gençler Türkiye Şampiyonası'nda bazı maddeler kullandım. Ancak bunun cezasını çektim. Vücuduma zarar verdiğim için kendime çok kızdım ve bundan sonra ağzıma zararlı maddeleri sürmediğim gibi, bu tür maddeleri kullananlara yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım, çalışmaya da devam ediyorum. Bu maddeleri kullanan ve hayatını kaybedenler var. Ölümler olmasın. Evet, destek bulmak için çalıştım. Ailem bir yere bu konuda bana yetiyordu. Ben de baktım olmuyor, Milli Takım'ı bırakmaya karar verdim" dedi.

 

BAŞARILI OLMAK İSTİYOR

Doğuş Yüksek, derece alacağına inandığını ve Kocaelispor atkısını açacağını ifade etti ve " Gazeteci arkadaşlarım sağ olsunlar beni motive etti ve ben de geri döndüm. Yıllarca çok acı çekerek, göz yaşı dökerek bu sporu yaptım. Sadece ben değil, bu işi yapan herkes bu sporun zorlukları ile mücadele ediyor. Şükürler olsun ki bu sporun doping kullanılmadan da yapılabileceğini kanıtladım. İnanıyorum ki, İzmit'i ve ülkemi İspanya'da en iyi şekilde temsil edeceğim ve Kocaelispor'umuzun atkısını orada açacağım. Bize kapılarını açan işletme sahipleri Aydın ve Erman Bey'lere de ayrıca çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat